Fruhippa ibland trädtopparna & middag med familjen!

 I lördags så hade vi fruhippa för min svägerska Josse, och gudars så trevligt vi hade hela dagen och halva natten! Vi höll oss runtom Norrtälje där de bor och utmanade oss själva med att gå på eventbanan ibland trädtopparna!! Innan vi startade så drack vi alkoholfritt bubbel med jordgubbar och åt brunch.
Alltså ser ni hur högt det är!! Där uppe 8-9 meter upp i luften var vi och utmanade oss själva! Jag är så stolt över att jag klarade banan och har nog vuxit några cm tror jag ;) Men gudars vilken träningsvärk jag har idag i benen och lite i armarna! 
Efter eventbanan fick Josse slappna av med massage och vi andra fixade för kräftskiva hemma hos henne, barnen och Simon var inte hemma så vi hade huset för oss själva och efter det så bubblade vi i deras utespa. 
 
Så i söndags efter lunchen åkte vi alla hem, och jag gasade hem till familjen och var hemma i cirka 10 minuter och sedan åkte vi vidare till Gävle och Pinchos för att fira min systerdotter som fyllde 15 år! 
Trevligt och jättegott! 
Idag måndag har jag rivstartat veckan med att köra på "fem dagars ficktest" för att komma tillbaka till rutinerna med kosten, jag tog en promenad dels för rivstarten men också för min stackars träningsvärk. Premiäranvändning för min nya mysjacka som går ned över rumpan, köpt på Thuns för två veckor sen. Efter promenaden så var det gott med en smoothie på proteinpulver, kvarg, mjölk och frysta hallon! Nu har jag kikat lite på Biggest Looser VIP medans jag skrivit detta, men nu är det dags för sängen. 
 
Ida