Hej.....

....fredag så trevligt att du är här ;) Fast nu snart så är det ju lördag oxå... men iaf ;)
Vad har hänt senaste veckan då, ja förutom att jag fixade PP-presentationen, så åkte jag igår efter jobbet till Granngården för att köpa ljung och tur för mig att de hade så bra pris - 5 st för 100 kr! Det går ju åt några ljung med tre blomlådor på framsidan och nu krukor på baksidan för att pimpa vid spa'et.
 
Tanken var att jag skulle fixa detta nu i helgen, men efter kaffet igår kväll fick jag ett ryck och fixade allt + "nattade" pelargonerna för vintern. Känns bra att det är fixat och det gäller ju att passa på när energin kommer!
 
Idag har jag jobbat hemifrån och tjejerna har haft lovdag, och för att lyxa till det vid lunchen så åkte vi till restaurangen i grannbyn.
Efter det var det bara hem och jobba en stund till för....
...nu under helgen ska journalsystemet uppgraderas - blir spännande på måndag om allt fungerar! Men jag flexade ut en stund innan för på fredagar är det ju alltid hästar, stallet och ridning!
Lyckas ju med öronen som alltid ;) 
 
Efter middagen så blev det kaffe såklart och fredagsmys, jag tog en promenad efteråt, det känns verkligen i kroppen att jag rör mig mindre när jag jobbar hemma, gick bara en kortis på 3 km då Tony jobbar kväll och ville inte lämna tjejerna hemma själva för länge. Nu ska jag gå och lägga mig, känner att ögonen klipper litegrann, så skönt med sovmorgon imorgon! 
 
Ida 

Sälja in en klassresa

 Sådärja, nu har jag knåpat ihop en power-point presentation som ska visas för Novalies klass. Tony är med i planeringsgruppen för resan och i torsdags var det möte här hos oss och jag lovade att göra en presentation i ett svagt ögonblick.... Jag satt hela kvällen igår, halva kvällen gick till att bråka med powerpointprogrammet jag hade installerat på datorn, då jag ville ha ett youtub-klipp med och det inte gick trots massa googlingar.... MEN så kom jag på att det finns ju i Office365, alltså på nätet! Och där gick allt smidigt och lätt att få med youtube-klippet. Bättre sent än aldrig liksom ;)  Nio bilder/sidor totalt med olika bilder och effekter. Hoppas det gillas av barnen - jag är iaf nöjd =)
 
Nu så sitter jag och kikar på Biggest Loser VIP, får inspiration och har nästan lust att gå och träna, men ska göra det imorgon istället! Imorgon är det också dags att gå och lämna blodprov efter järndroppet!
 
Ida 

Intensiv helg!

Hur har eran helg varit? Våran helg har varit intensiv så det ska bli skönt att åka till jobbet och vila upp sig ;)
Denna suddiga bild kanske ger er en ledtråd - japp vi har varit över till Åland och stängt stugan för vintern.
Tonys morbror hade satt igång värmen så vi hade det varmt och mysigt när vi kom. I lördags morse åt vi frukost till en nästan spegelblank vik och efter det var det dags att börja plocka/fixa och stänga inför vintern.
Vi fick fika go´fika på trappen och njuta av utsikten en sista gång för i år!
Kaffe och mini-magnum - frysen "måste" rensas!
När Tony och tjejerna åkte med gräsklipparen till Bertil så började jag promenera före till svärmor, hann gå 28 minuter innan de kom, då hoppas jag att en liten bit av glassen förbrändes ;) Igår kväll så var vi bjudna på middag till Tonys bror och fru, en tackmiddag för bestman´s, brudtärnor och respektive - jättetrevligt! Så barnen var hos Birgit och vi sov oxå där sen, jag körde, för att vi missade/glömde bort att det var skördefesten på Åland och båtarna fullbokade förutom 8.30 imorse.... så vi lämnade festen vid midnatt, lågt i sängen vid 01 och gick upp 6.30..... Vi lyxade till det med frukostbuffé på båten!
Men lite tur var det ändå att vi fick åka så tidigt hem, för idag 15.30 så började tjejerna på tennis i Skutskär, vi har gjort en vlogg om det som kommer upp på YouTube kanalen om några dagar!
 
Nu ska jag sova!!
 
Ida 
 
Visa fler inlägg