God morgon!

Gissa vem som gick upp kl 05 och körde ett morgonpass på crosstrainern till ett Förhäxat avsnitt.... Okej jag fick lite hjälp av Tussan att gå upp också, hon ville lägligt nog ut och kissa när väckarklockan ringde. Men det känns bra att ha motionen avklarad, ikväll har jag tänkt lyfta skrot...
Det åskade här imorse, är inte det lite ovanligt sent? Jag och tjejerna trodde först det var en tungt lastad lastbil som körde av vägen och att granhäcken börjar bli gles så billyktorna lyser upp köket innan vi förstod att det var åska! Tjejerna ville ha skjuts till skolan, vilket de fick förstås och de var helt okej med att vara där lite längre innan skolan började.
 
Men nu så ska jag dricka upp mitt "goda" landstingskaffe och fortsätta jobba!
 
Ida

Min gräns har flyttats....

Vad gäller att dricka kaffe på kvällen - jag var vaken tills halv två inatt! Katastrof och hela dagen har ju inte varit så rolig... Så nu ikväll blev te på maten och för att riktigt vara på den säkra sidan så jag bytte ut eftermiddagskaffet mot te, grönt te till och med som är mindre koffein i än svart te. Har skrivit om detta förut att jag ska ska skära på kaffet...kanske är dags på riktigt nu då?
 
Ida 
Visa fler inlägg