Hej

Just idag känns det som om jag behöver lite hjälp på traven av ett filter ;) Igår kväll så bjöd vi över Veronica & Sandra med respektive på middag med bubbel och bubbel - jättetrevligt hela kvällen och halva natten - de åkte hem kl 3!
Pannacotta och kaffedrink - mums!
 
Nu är det vila och vatten som gäller idag, lite tvättstuga nu och tennis senare i eftermiddag! Tony tyckte vi skulle köra pizza idag till middag - det låter gott men jag tror jag kör på en sallad istället... det känns lite nyttigare efter gårdagen, med tanke både på maten och drickat....
Hoppas ni haft en trevlig helg!
 
Ida
 
 

Övertid - snart semester!

Det är inte alls många dagar kvar nu tills vi drar iväg till solen!! Ska bli så skönt även fast den har tittat fram här hemma också. Jag har gått in extra på jobbet de sista dagarna, för att få min diktatlista så minimal som möjligt. Så  jag skrev en stund i torsdagskväll, skrev hemifrån hela fredagen och så gick jag in igår lördag och jobbade, men unnade mig en sovmorgon! Efter att vi hade tittat på "Så mycket bättre" så kände jag att jag måste UT och röra på mig, stegräknaren hade knappt kommit upp i 2500 steg!
Nollgradigt ute så det var premiär för både mössa och vinterjackan, promenaden blev här runt i byn och på kyrkogården. Det mest stillsammaste och fridfullaste stället och gå på när det är mörkt ute, och vid askgravplatsen porlade vattenspelet så fint!
 
Idag glömde jag mössan, eller jag tänkte att solen är ju framme, då är det varmt ju.... *suck*.... tur att jag hade huva! Nu är det dags för sängen och en ny vecka.... fast det känns ju inte som om jag haft "riktig" helg..
 
Ida
Visa fler inlägg