Helgen

Go´kväll! Helgen har ju bara rasslat förbi i vanlig ordning, men det är väl inget nytt ;) Önskar att helgen kunde vara lite längre ibland! Vi har varit hos Josse & Simon i Norrtälje och umgåtts och haft trevligt, samtidigt som vi var hundvakt åt syrran och svågerns hund Sally. Vilket gick jättebra, bara dörrarna in till tjejernas rum var stängda där kaninerna bodde ;) Igår så åkte vi iväg på julmarknad till Wallby handelsträdgård som ligger en bit bort från dom. Jättemysig marknad och där köpte jag bland annat dessa blommor löst och komponerade mig en egen liten julgrupp! 
Julen börjar som sagt smyga in lite här hemma, mest har det blivit blommor än så länge. Jag köpte också en vit amaryllis med tre knoppar och en till liten mini-julstjärna. 
Efter julmarknaden så blev det en sväng på en jul-loppis och där köpte jag dessa ljuslyktor, vet inte om det är den äkta snöbollen - men de är fina i alla fall och lite härligt vintriga. 
På julmarknaden hade jag tänkt köpa en dörrkrans, men jag hittade ingen som var riktigt jag - utan det blev en stjärna, men den får ni se senare ;) måste ju ha lite "cliffhangers" här eller hur! 
 
Ida