Onsdag

Har smygstartat advent/julen med några hyacinter. Tycker de nästan är finast nu innan de slår ut, men doften som kommer sedan är ju oslagbar!
Det blev inget pyssel ikväll som jag sa igår - det blev en stund på crosstrainern istället med ett avsnitt av Förhäxad. Det behövdes det oxå, var alldeles för länge sedan det blev motionerat - har känt mig ganska frusen och lite krasslig sedan vi kom hem....tänk att det redan gått två veckor nu sedan vi kom hem.. Min solbränna är kvar iaf, men på tjejerna börjar det försvinna! Det kanske hjälpte att jag använde peelingvantarna i duschen kvällarna innan vi åkte?! 
 
Ida 

Hej vintern!

Mosskronorna har kommit på plats och har redan fått en fin beklädnad. Visst, allting är så mycket ljusare nu när snön har kommit... men det är ju kallt ju!! Tanken att flytta till ett varmare land var ganska stark idag ;) 
Imorse så åkte jag in till Uppsala för att gå på ett infomöte på Ackis som var obligatoriskt, för en timme. Kändes lite onödigt men vad gör man - men jag fick både tid för att lyssna på poddar på tåget och promenaden till och från Ackis som tar 20 minuter + innan jag åkte hem så köpte jag med mig sushi till lunch, så jag måste ju se det positivt ändå ;)
Ikväll efter middagen så spraymålade jag en skiva till ett pyssel som jag hoppas fixa klart imorgon, tråkigt att vänta på torkningen när jag vill göra klart =) 
 
Ida 
 
 

DIY Julgranar av björk

Idag har jag pysslat litegrann! Jag såg tidigare i veckan ibland de jag följer på instgram liknade julgranar av björknäver och lade det såklart på pysslarminnet. Men när jag skulle leta upp bilden idag så var den puts väck och jag kommer inte ihåg vilken som gjort den... Så här blev iaf mina =)
Allt material fanns passande nog hemma så det var bara att gå ut och börja pyssla - sånt gillar jag :)
 
Ida
 
 
 
Visa fler inlägg