Snart helg!

Bara en jobbdag kvar nu så är det helg och december som gäller! Imorgon ska jag jobba hemifrån, samtidigt som jag får sällskap av en febrig Enya, stackarn kom hem idag med 38,6 grader! I helgen blir det lugnt, det är ju såklart beroende på lilla sjuklingen, men det är ju dags att plocka fram adventssakerna och börja kika lite på julklappar.... kanske peta ned tulpanlökarna jag köpte förut - sålänge det inte är tjäle så ska det tydligen gå... 
 
Ida

Chips och löjrom - hur har jag kunnat missa detta?!

Förra veckan när jag lyssnade igen på fredagspodden så pratade Hanna och Amanda chips och löjrom så jag var tvungen att googla och fixa själv - och det var ju hur gott som helst! 
Nu gick vi ifrån "grundreceptet" först med att vi köpte stenbitsrom när vi testade och + att lade vi till räkor då svägerskan inte gillar stenbitsrom - detta är inte den vackraste bilden men jag hann inte riktigt ta flera bilder... ni får googla för både recept och finare bilder. Detta kommer jag/vi absolut att göra igen! Perfekt som förrätt eller ett tilltugg lite senare.
 
Sådär, där fick ni ett supertips inför helgen - gört!!
 
Ida 

Helgen

Go´kväll! Helgen har ju bara rasslat förbi i vanlig ordning, men det är väl inget nytt ;) Önskar att helgen kunde vara lite längre ibland! Vi har varit hos Josse & Simon i Norrtälje och umgåtts och haft trevligt, samtidigt som vi var hundvakt åt syrran och svågerns hund Sally. Vilket gick jättebra, bara dörrarna in till tjejernas rum var stängda där kaninerna bodde ;) Igår så åkte vi iväg på julmarknad till Wallby handelsträdgård som ligger en bit bort från dom. Jättemysig marknad och där köpte jag bland annat dessa blommor löst och komponerade mig en egen liten julgrupp! 
Julen börjar som sagt smyga in lite här hemma, mest har det blivit blommor än så länge. Jag köpte också en vit amaryllis med tre knoppar och en till liten mini-julstjärna. 
Efter julmarknaden så blev det en sväng på en jul-loppis och där köpte jag dessa ljuslyktor, vet inte om det är den äkta snöbollen - men de är fina i alla fall och lite härligt vintriga. 
På julmarknaden hade jag tänkt köpa en dörrkrans, men jag hittade ingen som var riktigt jag - utan det blev en stjärna, men den får ni se senare ;) måste ju ha lite "cliffhangers" här eller hur! 
 
Ida 
 
 
Visa fler inlägg