Sommarblommor, cykling och shettisen Spirre

Helgen har gått så fort, men vi har hunnit med en hel del så det är väl därför tiden sprungit iväg.... I lördags så shoppade vi sommarblommorna hos "Potatis-Lasse" i Tierp - måste åka tillbaka en gång till och köpa med lite blommor till stugan!
Det var riktigt behagligt att gå runt där i lördags och drömma, det var mulet och "lagom" varmt, en solig dag är det inte riktigt lika kul...
Det har kommit upp en karta oxå! Novalies kommentar var för härlig -"Men mamma, vi fick ju inte gå in i barnkammaren och leka, det stod ju bara för personal!" 
Sedan hem och börja fixa med blomlådorna på framsidan, ta bort den torra ljungen som har hängt med ända tills nu....(har lixom inte haft energi till övers med hur det har varit på jobbet!), tvätta/diska blomlådorna och vips så var det dags att fixa middag.
 
Efter middagen och medans Tony såg på när Finland fick spö i hockey ;) så gottade vi till det med kaffe och hasselnötslikör - Kaffe Frangelico - i soffan!
 
Idag på förmiddagen så åkte Novalie iväg för att umgås med shettisen Spirre, det är en häst som hon har fått chansen att lära känna och få hjälpa ägaren att rida på då hennes dotter är för stor/lång. Novalie är ju inte så kort hon heller men, men än så länge går det bra.
Hela familjen fick motion idag, Novalie fick skjuts till stallet, vi andra cyklade dit och sedan gick jag och Tony medans Enya cyklade under ridturen. 
Sken som en sol hela ridturen!
 
När vi kom hem från stallet så började/avslutade jag det från igår - att plantera sommarblommorna. Tony har fixade stolparna till insynskyddet runt ute-spa'et och lastat massa skräp som skall till tippen imorrn. Efter det så började vi fixa på växthuset som har stått i träda ett tag. 
 
Vi ska kika på bevattningssystem, det är ju det som allt har fallit på. Vill ju inte be kattvakten att bära 10 kannor till växthuset precis =) 
 
Men nu så ropar kudden - ska ju nästan bli skönt att åka till jobbet och vila upp sig ;) 
(I fredags så jobbade jag hemifrån - gudars så mycket jag fick gjort!! Hann skriva undan 30 diktat och det är bra kan jag säga!) 
 
Hoppas ni alla haft en bra helg! 
 
Ida