Vinlotteri och fiolsträng

Jag hade turen med mig idag på vinlotteriet vi har i korridorren på jobbet! En chans att få testa lite nya smaker och vilken tur att det vita var ekologiskt :) Men jag spar nog på dessa ett tag, känner inte för att dricka vin i helgen, det fick jag nog av när svärmor och svägerskan var här i helgen.... ;)
Det har ju varit lite småstressigt på jobbet de senaste två veckorna - läkaren berättade att han tänkte sluta hux flux om två veckor (sista dagen imorrn) - och vara sekreterare då är inte så kul..... det ska hållas rent på diktatlistan och avbokas patienter osv, osv, göras tidböcker till de läkare som kommer och hjälper till 2(!) dagar i veckan tills den nya läkaren kommer i början på juni! 
Så ja, mina axlar är ungefär uppe vid öronen och lika spända som en fiolsträng... men jag hoppas de dimper ner snart - har mailat iväg en förfrågan på tid om helkroppsmassage - det är något jag behöver unna mig nu känner jag! 
Skönt att det är fredag imorgon!
 
Ida 

Provkört!

Nu finns det inga hinder längre - förutom att det ska vara minst +7 grader på morgon oxå ;) 17,50 minuter tog det enligt runkeeper (5 km), så 20 minuter då kan jag ju räkna med för att komma igenom rondellen osv på morgonen.
Men imorgon blir det inte, jag ska istället ta en liiiiten sovmorgon och börja 30 minuter senare, har så mycket flex och jag vill inte komma över +20 timmar. Hoppas på att det blir lugnare på jobbet snart!
 
Ida 

Vårsol!

Vilket härligt väder det har varit idag! Lite för friska vindar för att sitta på altanen, men en liten stund så härdade jag ut. Studsmattan plockades fram i lördags, det är väl det säkraste vårtecknet nuförtiden ;)
Ikväll ska jag gå på seans här i byn, det ska bli spännande!
 
Ida 
Visa fler inlägg