Midsommarhelgen 2017

En härlig helg har nu swischat förbi med födelsedagskalas och midsommarfirande! Novalie fyllde 12 år i fredags och vi väckte henne med skönsjungande sång och paket.
En present har ännu inte kommit fram, så det fick bli på papper - hon ska få en egen laptop, det känns som det är dags i och med allt skolarbete osv.
Efter frukosten så tog vi en paus från födelsedagsfirandet, då kom även Tonys syster med familj + morbror, och vi åkte till Gryttjom för lunch och sedan häst och vagn till midsommarfirandet i Ullfors. I Gryttjom anslöt sig oxå syrran med hennes familj till oss - ett stort gäng blev vi alltså här i fredagskväll till slut :)
Jättemysigt firande som alltid i Ullfors! Här kan ni kika för fler bilder!
 
Efteråt så åkte vi hem och då blev det återigen 12-årskalas!
Novalie ville ha tårtan från nyår, så vi fick återskapa den =) Blev jättegod! 
Av min syster med familj fick Novalie uppdraget att leta efter sin present ibland 60 badbollar =) 
 
Sen fortsatte midsommarfirandet igen =) och vi åt grillat som alla hjälpte till med. Vi kunde sitta utomhus med hjälp av infravärmen till iaf halv två då vi gick in och lade oss, för dagen efter hade vi planerat att åka till Furuvik!  Barnen och Tony fick åkband och tjejerna hade tur i spel!
Nu har vi choklad så det räcker hela sommaren!!!
Idag så åkte de långväga gästerna hem och till middag kom min pappa över för att fira Novalie. Vi åt då grillad kyckling och en ny favorit som Emma och Daniel bjöd på i fredags - fast de hade minipaprikor (som jag inte hittade idag på affären) fyllda med chevreost, pinjenötter, honung och färska kryddor! Sååå gott!
 
Nu är det dags att sova, vi nattsuddade till 03 inatt.... tur att det är semester snart - bara 10 arbetsdagar kvar!
 
Ida