Målning av lillstugan/boden och nya vanor

I helgen som var åkte vi över till stugan igen, för att måla lillstugan (har bestämt mig för att börja säga lillstugan istället, boden låter lite "kallt") när vi ändå hade ångan uppe! 
Under semestern ska vi bygga en trappa längs hela framsidan och på gaveln som syns en liten altan där det får plats två stolar - perfekt ställe att dricka morgonkaffet på!
 
Vi hann måla två gånger av det svarta i lördags, andra omgången efter middagen hade vi lite vätskekontroller oxå ;) Det vita hann vi bara ett varv med, men det är ju inte så mycket + att jag ska måla om fönstret också. 
 
I måndags var det vanlig jobbardag och jag började också med en återställning av min "mini-mage", fem dagars ficktest, det har gått bra och nu är jag på dag 3 och får äta mat med konsistens igen - så gott!
Har druckit proteinsmoothie i två dagar, gott, men till nästan varje mål är det lite tråkigt...
Igår var vi till Uppsala för att köpa avslutningsskor till tjejerna och medans resten åt på Max så drack jag en linssoppa från Naked juice bar utan att ens röra de andras mat! Stolt = ja!!! Så inför dag 3 på testet så förberedde jag/vi igår äggmuffins och kesoplättar.
Så enkelt och smidigt att göra! Kommer att göra dessa flera gånger! Ska prova mixa keson till plättarna nästa gång och ha som smörgås med ost och skinka mellan. I äggmuffinsen hade jag skinka och fetaost, även god att äta kall, vilket är bra om man är på språng!
Planering planering och åter planering ;) 
 
Må gott!
 
Ida