Hej!

Det var riktigt bra på konserten igår!! Men idag är jag så trött och lite "öm" i trumhinnorna ;) låg i sängen 2.35 och klockan ringde 6(!)....fast jag kom inte upp ur sängen ändå förens strax före 7... *ups*.
Har lite suddiga bilder att dela med mig av, ni får se dem ikväll - nu ska jag försöka hålla mig vaken med hjälp av kaffe här på jobbet! 6 arbetsdagar kvar nu!!
 
Ida
 
 
 
 
 

Guns n' Roses imorgon!!

Bild från deras oficiella hemsida
 
Imorgon Axl så är det du och jag ;) + Tony och hela Friends arena som ska umgås (vi ska möta upp syrran och Daniel + ett kompispar till dem utanför Friends) Det ska bli så jäkla kul! Jag ville ju gå när de var här för typ 20 år sedan, men det blev inte så då, men nu blir det av!!
Jag är så taggad och hoppas på gåshud =) 
 
Vi åker ned imorgon efter jobbet och hem efter konserten, kommer nog bli en tuff fredag på jobbet men det får det vara värt...
 
Ida 

8 dagar kvar!

Det känns i hela kroppen att nu är det är dags för semester snart, har bara 8 arbetsdagar kvar. Nu så är den kämpiga perioden på jobbet över vilket är jätteskönt, den sköterska som har varit studieledig är tillbaka! Ordningen är återställd och jag kan slappna av en bit och inte behöva rodda allt själv! 
 
Har känt mig lite småkrasslig idag (är det bara för att semestern är nära?), så efter jobbet har jag kört flera huskurer - silvergrogg och den andra med honung och kanel. Tyvärr så var det slut på kanel hemma och eftersom jag druckit silvergrogg och var på kanelen ;) (inte alls, blandade en "4:a" - 4 cl!) så tog jag cykeln och cyklade 5 km till Tierp. Hade lite överskottsenergi att göra av med annars hade jag struntat i det. Så jag hoppas att detta räcker och att jag är pigg och frisk imorrn! 
 
Vet ni på torsdag händer det något kul som jag och Tony ska åka iväg på! 
Kika in då så får ni veta ;)
 
Ida 
Visa fler inlägg