Semesterläge - fixat fransar och chillar med livet!

Första semesterveckan har flutit på, vi har alla kommit in i semesterläget med att vända lite på dygnet och så vidare.... Tjejerna har blivit bra från hostan men nu har Enya börjat få lite ont i ena örat, vi har börjat med nässpray för att se vart det leder + att nu ligger Tony i sängen med rethosta (mancold...)! 
 
I onsdags förra veckan så var jag iväg och fixade ögonfransarna! Vilken vardagslyx kan jag säga! Att känna sig piffad hela tiden =)
Har försökt knäppa selfisar i ett par dagar och ser inte klok ut - men såhär ser det ut iaf!
Är så nöjd och kommer garanterat att fortsätta, men får nog fortsätta hemma i Tierp för denna tjej är här på Åland två veckor/månad och sedan i Estland, och det kan ju bli lite trixigt att passa in....
 
I söndags kom syrran med familj över, det är ju inte så ofta vi två dricker cider ihop så det måste ju förevigas ;)
Vi lärde oss det uttrycket "chilla med livet" som systerdottern snart 15 år använder, när vi satt i soffan på altanen vid Soltuna på Getabergen och åt glass!
Igår var vi och spelade äventyrsgolf i Mariehamn - jag kom 2:a bland de vuxna! Men vi lär nog åka och spela en gång till innan vi åker hem...lillasyster i familjen var inte nöjd med sitt resultat (lika dålig förlorare som mor sin kanske ;) ) 
 
Idag så har vi tagit det lugnt efter att syrran med familj åkt hem, åkte och handlade mat och lite förkylningsgrejer på apoteket (känns som jag/vi är storkunder där denna semester...) och sedan ätit middag med familjen Hellström, familjen Wikstrand, svärmor och Simons kompis Mathis... fullt hus med andra ord!
Jag höll mig till saft och vatten hela kvällen, känner mig lite onyttig med alkohol två kvällar i rad.... "tyvärr" så blir det lika illa till helgen igen, på fredag ska Josefin & Simon ha bröllopsfest (de vigde sig när de var i Thailand) och på lördag ska vi på 40-årsfest till Tonys kompis + att på måndag kommer Europe hit till Rockoff som vi oxå ska gå på. Party party, det är bara sommar en gång om året va ;)
 
Men nu är det sängen som gäller - imorgon så beställer jag toppenväder med sol, värme och milda vindar!
 
Ida