Bröllopsfest, 40-årskalas och Rockoff... jag är slut!

Dagarna rullar på och nu är vi inne på sista veckan och dagarna här på stugan, det har varit några intensiva dagar med bröllopsfest, 40-års kalas och Rockoff-festival! Ikväll blir filmkväll med barnen och chips! Här kommer lite bilder från senaste veckan! 
I fredags så var det bröllopsfest hos Josse och Simon på deras altan, och jag tycker vi fick till en jättefin festlokal när vi gjorde iordning allt kvällen före.  Vädret var verkligen på topp så väggen på partytältet ut mot sjön kunde oxå tas bort så alla fick njuta av utsikten. 
Jag och syrran fixade till hjärtat på väggen av taggtråd förra veckan de var här. 
Jag fick "leka" florist och gjorde en bordsdekoration av de orkider som fanns kvar efter deras Thailandsresa. 
Välkomstbubbel 
Brudparet
Barnen var med en stund på kvällen och sedan gick dom alla till svärmors stuga och vi vuxna höll igång ett tag till - vid 3-tiden så åkte vi hem. 
Dagen efter var det bara att stiga upp och ladda om, då fyllde Tonys barndomskompis 40 år och festen började klockan 15... 
Festen var vid hans stuga, partytält och trubadur.
Men jag kan ju ärligt säga att jag inte var helt på topp efter kvällen före... efter kaffet och Baileysen så började jag dricka vatten.... 
 
I förrgår så blev det iaf en vilokväll och vi kollade på en halv film med tjejerna, resten blir ikväll ;) 
Så igår var det då dags för Europe på Rockoff och innan det så åt vi middag (grillknyt) i stan hos Carolin och Niclas + 14 andra innan vi gick ned på stan. 
Efter konserten gick vi vidare ut på krogen (känner mig så gammal) och hem vid 3-tiden igen...  
Så ja, nu är jag ganska trött och känner mig ganska ohälsosam av all alkohol... har hunnit tvätta undan lite nu när vi kom hem, vädret är på topp men jag håller mig till skuggan idag, det är skönt här med! 
 
Ida