Träningspepp!

Inlägget innehåller affiliatelänkar/ 1. Tröja HÄR/ 2. BH HÄR / 3. Byxor HÄR / 4. Skor HÄR

Lämnade in mitt resultat till "8 mil" ikväll, blev totalt 142 km för jag gick från tåget upptill Ackis på ett möte idag. Ska bli kul att se vem som vinner ;) Skulle vara kul att uppdatera garderoben för träningskläder, även fast jag tränar själv hemma så behöver man väl inte se ut som en slashas för det?!
Känns så vårigt och fräscht - jag och W har ju pratat om att göra om vårruset i Gävle, då skulle det passa bra!
Ida 
 

8 mil i januari

Jag känner mig så nöjd med mitt resultat utav att vara med i träningsutmaningen "8 mil i januari"! 
Jag har i skrivande stund alltså rört mig 14,2 mil - det är nästan ända fram till Mall of Scandinavia härifrån (fattas 800 meter)! Visserligen håller utmaningen på imorgon oxå men jag vet inte om jag kommer att hinna röra på mig. Nu ska jag rikta in mig på nästa träningsutmaning som jag skrivit om tidigare - 100 pass innan midsommar, har gjort 13/100 och ska rikta in mig mera på styrketräning/TRX eller pilates. Nu vill jag stärka kroppen och hoppas på förbränning den vägen istället. 
 
Ida 
 

Gissa vem.....

Som deltagit på en födelsedagsfika som övergått till party men som bara druckit alkoholfritt och trots detta känt sig bakis idag? Yes, jag! Hur lyckas jag? Kanske spelar det lite in att jag inte kom till sängs förens vid 02? 
Men iaf så var sällskapet trevligt och bubblet gott - rekommenderas!
 
Så jag har inte gjort så många knop idag, tanken var att åka till Valbo för lite shopping till duschrummet när Tony var och jagade men det hoppade jag över....en kombination av pipig och gnällig snart 10-åring som inte tycker om att åka till stan och en trött mamma är ingen bra kombo..... så jag försökte sova lite på soffan istället, men det gick inte.... När Tony kom efter jakten så tog jag en promenad - och det skulle jag ju gjort i förmiddags istället, så uppiggande! Så jag åker en kväll efter jobbet istället, shoppinglistan är skriven och klar.
 
Ida 
 
 
Visa fler inlägg