Kramar ut det sista ur julhelgen!

Sådärja, nu var den här julhelgen över för i år...imorgon är det jobb som gäller. Nästa år ska jag se till att ha lite mera semesterdagar, då är ju julafton på en måndag också, vilket ger mera lediga dagar, bara torsdag och fredag att ta semester på. Det gäller att planera i tid ;) Idag har vi åkt till Uppsala i halkan, köpt en säng till Novalie på blocket, men eftersom vi inte tänkt på att köpa vinterdäck till släpkärran fick vi hyra en idag och hade då en tid att passa. Allltså blev det ingen mellandagsrea för oss utan bara lunch på Ikea och för att köpa en ny bäddmadrass. 
Till middag blev det tacos - vi har bara ätit julmat på julafton i år, så skönt! Ja det blev en skvätt vin också, bara för smakens skull och lura sig själv med att jag inte jobbar imorrn  ;) Är så nöjd med Ittala glasen som vi köpte på Kitch´n i Gränby för två veckor sedan.
Jag funderar på att plocka bort julsakerna till nyårsafton och bara ha julgranen och stjärnorna i fönstren kvar, får se om jag får resten av familjen med mig på det beslutet...
 
Ni som varit smarta med att ta semester - njut! Å vi  andra - nu kör vi bara!
 
Ida