Fint till ytterdörren och klart på baksidan samt lite sjukstuga!

När vi var på julmarknaden förra helgen i Norrtälje så köpte jag denna fina stjärna. Hade tänkt köpa en krans men denna passade mig mera! Är lite sugen på att göra en själv för att hänga på andra dörren.... hm... får tänka vidare på den tanken... Här hänger den dock på väggen för innan jag hängde den på plats så såg jag hur hemskt smutsigt fönstret var så då tvättade jag det - och när jag ändå hade "fönstertvättarmakapären"(kaercher)  framme så drog jag utsidan på alla fönster! Den late får brått framåt kvällen heter det... eller framåt december ;)
Sådärja, fint och rent fönster att föreviga till bloggen....
Medans jag höll på med fönstrena så fixade Tony klart det sista med räcket på baksidan runt utespat! Så nu är allt klart där förutom någon grej att hänga upp badhandukar på, just nu får en stol duga, men jag är lite sugen på att göra en med egen design - med björkstammar! Cliffhanger på den ;) 
Fint va! Igår så köpte jag en ljusslinga när jag var på Gränby som vi snurrat längst upp. 
 
Idag har jag jobbat hemifrån, båda tjejerna har feber, Enya är lite piggare men Novalie låg och sov hela förmiddagen och en stund nu på eftermiddagen, i hennes klass var 12 av 16 barn hemma och sjuka! Praktiskt att kunna jobba hemifrån, kommer att göra det ett tag (vet inte hur länge) nu för lokalerna där jag sitter är inomhusmiljön inte bra, min kollega får eksem och jag får svidande ögon...  Men imorrn har sekreterargruppen möte på förmiddagen i stan, så då får Tony stanna hemma tills jag kommer tillbaka. Tar bilen så då går det lite fortare att ta sig dit och hem.
 
Ida