Snart är lucia här

Luciatåget har fått komma fram, för imorgon är det dags! Novalie skall vara med i skolans luciatåg imorgonbitti i kyrkan. Hostan är bättre och hon har inte lika ont i halsen längre, så det är skönt.
Nu är det bara jag som känner mig lite halvkonstig och småfrusen, därför blev det ingen crosstrainer ikväll för halsen skull, men jag fuskade och kikade på ett avsnitt av Förhäxad ändå - det är ju så spännande nu. När serien gick på tv´n förut så missade jag alltför många avsnitt + att jag flyttade till Åland där vi inte hade trean, eller hur det nu va - den gick ju på söndagar i vilket fall och det var ju oftast då jag var på resandes fot. Hur som helst, toppen iaf att kunna titta ikapp, har 1,5 säsong kvar att njuta!
 
Nu är det sängen som gäller, först en dusch och sedan skall jag prova ögonfransserumet som kom hem idag! Spännande att se om det blir någon ändring.
 
Ida
 

Måndagspepp!

Titta vilken härlig peppning jag fick när jag satte mig vid datorn imorse! Enya hade lämnat ett meddelande ♥
 
Annars har måndagen rullat på, tjejerna har gått i skolan, Novalie har fortfarande hosta och lite ont när hon sväjler, så jag ringde Kry vid frukosten för att höra efter om hur vi skulle göra, så bra app det är! Hon gick iaf till skolan med Strepsil och vatten samt vetskapen om att hon alltid fick gå hem och en lapp att hon inte skulle vara med på gympan. Hon fixade hela dagen! Enya var pigg och klarade hela dagen + att en kompis följde med hem. 
Jag loggade in igen efter middagen och jobbade övertid två timmar och sedan gick jag ut och ställde mig på crosstrainern och tittade på Förhäxad en stund men streamingen ville inte riktigt så jag avbröt, vilket kanske oxå var meningen för jag kände att jag hade lite ont i halsen..... När jag kom in och fixat fika så funka streamingen igen..... hmmmm....
 
Ida 
 
 
 
 
 
 

Kalas igår

Igår var vi på 13-års kalas till systersonen, hade ju lite svårt som sagt att komma på en moneygift den här gången (alla ideér börjar ta slut!), så det fick bli en lite glossybox inspirerad sak där slanten låg längst underst, täckt med overheadpapper för fräschetens skull och sedan popcorn, omslaget i silvrigt papper med rött snöre. 
Mumsig marängtårta efter en tacofödelsemiddag, fick absolut sockersuget för dagen stillat ;) 
 
Novalie blev tröttare/mattare under tiden vi var hos syrran, febervarm när vi skulle åka hem, så hon satt kvar i bilen medans vi sprang in och handlade lite snabbt med min mormor. Hade 38,3 grader när vi kom hem och somnade snabbt... Jag och Tony landade till slut i soffan med ett glas vin och lite grillchips till filmen som gick på 3:an, Trubbel i paradiset, den ön vill jag åka till!
 
Idag så blir det lugnt, Tony är ute i garaget och lagar/byter en grej på v70´n så att vi kan besiktiga om den innan körförbud... *suck* bilar....  
 
Ida
Visa fler inlägg