Fredagspoesi!

Ordtavlan behövde en uppdatering efter att alla julsaker åkte ut nu ikväll... ok förutom två blingiga ljusmanschetter, men sen rök allt på en gång, inklusive stjärnorna i fönstren, lika bra att börja året så tycker jag. Imorse var det extra trögt att komma upp så det ska bli skönt med en extra dags ledighet, nu är vi ikapp med diktaten, alla diktat från 2017 ska vara skrivna och kodade innan 5/1. När jag flexade ut en stund tidigare så var det 3 kvar - på tisdag är vi full styrka igen så det tror jag vi klarar ;)
 
Imorgon ska Tony jobba en stund och förbereda inför nyårscateringen och så kommer Josse med familj så ska vi umgås över nyår. Men nu är det sängen som gäller!
 
Ida 

På bio!

Idag så flexade jag ut lite tidigare från jobbet och så åkte vi in till Tierp för att gå på bio med tjejerna. Filmen var bra, tjejerna tyckte den var rolig och jag kände att det var ju tur att man visste slutet! Fy vad otäckt med tjurfäktning! Vågar inte ens googla på om det pågår - men det borde ju vara förbjudet?!
Biografen är tyvärr inte välbesökt, vilket är synd! Men man behöver ju inte bekymra sig om att sikten blir skymd. Nu räknade jag inte hur många det var - uppskattningsvis 25 st? Nackdelen med att ligga mittemellan två större städer.... Vi tycker det är praktiskt iaf att det är nära!
 
Imorgon eftermiddag har vi tänkt åka in till Gränby, Tony tänkte släppa av oss tjejer där och sedan åker han och handlar mat på inför nyår - praktiskt eller hur ;) 
 
Ida 

Kramar ut det sista ur julhelgen!

Sådärja, nu var den här julhelgen över för i år...imorgon är det jobb som gäller. Nästa år ska jag se till att ha lite mera semesterdagar, då är ju julafton på en måndag också, vilket ger mera lediga dagar, bara torsdag och fredag att ta semester på. Det gäller att planera i tid ;) Idag har vi åkt till Uppsala i halkan, köpt en säng till Novalie på blocket, men eftersom vi inte tänkt på att köpa vinterdäck till släpkärran fick vi hyra en idag och hade då en tid att passa. Allltså blev det ingen mellandagsrea för oss utan bara lunch på Ikea och för att köpa en ny bäddmadrass. 
Till middag blev det tacos - vi har bara ätit julmat på julafton i år, så skönt! Ja det blev en skvätt vin också, bara för smakens skull och lura sig själv med att jag inte jobbar imorrn  ;) Är så nöjd med Ittala glasen som vi köpte på Kitch´n i Gränby för två veckor sedan.
Jag funderar på att plocka bort julsakerna till nyårsafton och bara ha julgranen och stjärnorna i fönstren kvar, får se om jag får resten av familjen med mig på det beslutet...
 
Ni som varit smarta med att ta semester - njut! Å vi  andra - nu kör vi bara!
 
Ida 
 
Visa fler inlägg