Vardagslyx, stugmys, kalas och låga värden....

Jaha, men hallå vart tog helgen ivägen? Har tänkt blogga flera gånger under helgen men tiden har liksom sprungit iväg eller så har mina tankar fladdrat iväg.... förklaringen kommer i slutet av inlägget.... (cliffhanger på den ;) )
Men iaf, så åkte vi i fredags till stugan, det blev inget nattsudd när vi kom fram för jag skulle upp tidigt morgonen efter och fixa fransarna, kl 10 skulle jag vara i Lemland och det tar ca 45 min att åka dit + att äta frukost... ni hör ju vart den sovmorgonen försvann! 
Men när fransarna blir såhär fina så gör det inget!
Såhär såg jag ut innan jag klev ur bilen, då var det cirka 6 veckor sedan första gången!
(Trött och glåmig.... men va f*n jag bjuder på det....) 
 
På eftermiddagen ville Novalie ut och plocka svamp eftersom vi inte hittade någonting för två veckor sedan, nu fick vi i alla fall ihop till en svampsoppa - hela 51 kantareller hittade vi =)
Och ett "litet" glas rött till det såklart - så gott det var!
Senare på kvällen så åt vi kräftor! 
Ett paket kräftor var lagom till oss, Novalie var tveksam och åt vitlöksbröd men Enya mumsade på.
 
Igår så var vi på 11-årskalas innan vi åkte hem. 
Han fick en burk med popcorn ;) där det inuti var ett rör med pengar! 
 
Idag måndag så har det varit jobb som vanligt, håller på att packa ned mottagningen igen för att flytta tillbaka, lite rörigt och en del att tänka på. 
När jag kom hem så låg det ett brev från Ackis med svar på de prover som jag lämnade hos blodbussen förra veckan (Tony fick ett sms i lördags att hans blod redan kommit till användning!), och det förklarar ju varför jag känt mig trött och seg i kolan den sista tiden!
Imorgon går jag till vårdcentralen och hoppas få en snabb tid! Förra gången det var lågt så låg det såhär, men nu är det ju ännu lägre... Men som sagt är det ju skönt att få en förklaring till varför jag mått som jag mått....
Nu är det sängdags!
 
Ida