Snart så blir det nya tag och vad som hänt.....

Det har varit lugnt här på bloggen ett par dagar, jag har varit så trött och seg och inte orkat något extra utöver det vanliga! Jag var till läkaren i fredags och fick utskrivet Ferinject mot min järnbrist och ska få första dosen imorgon. Ferinject fanns inte på apoteket i Tierp i fredags när jag skulle köpa ut det, utan de var tvunga att beställa men kvinnan i kassan sa att hon inte visste om det skulle hinna komma innan kl 13 på måndag - kl 14 har jag tid hos sjuksköterskan!! Jag ville absolut inte chansa på det, vill komma igång så fort som möjligt med droppet och därför "svängde" vi förbi apoteket på Ackis idag när vi ändå skulle till Gränby centrum för att shoppa lite åt tjejerna till skolstarten imorgon.
Undrar om jag känner av en liiiiiten effekt imorrn ;)
 
Helgen har gått fort som vanligt, Josefin och Simon med barn har varit här och umgåtts. 
Vi var och hälsade på Spirit en stund i lördags! 
 
På kvällen åt vi grillat med massa gott, bland annat de här goda paprikorna - det var syrran och Daniel som introducerade det här tillbehöret i midsommras - gillar´t!
Det är skivad chevreost toppat med hackade örter (basilika, timjan, oregano och lite persilja), rostade pinjenötter och honung.
På kvällen så blev det lite go´kaffe!
Lite färgglada blommor från trädgården!
 
Men nu så är det dags att sova, kände att jag ville uppdatera lite iaf vad som hänt. Hoppas som sagt att det vänder nu och jag blir piggare igen - järnbrist är lite läskigt när det kommer smygande och man vänjer sig med symtomen undan för undan. För att det inte ska bli så igen så beställde läkaren prover som jag skall ta hösten 2018 för att se hur jag ligger till då, känns bra att veta! Såklart skall jag ta nya prover igen efter att jag gjort klart den här kuren med Ferinject en månad efter sista droppet. 
 
Ida