God morgon fredag!

Har ni sent någon tröttare människa? Det ser ju inte ut som om jag nyss kommit tillbaka efter semestern.....
Håller på att jobba på det där med att lägga mig i tid - igår så låg jag i sängen kl 23 och klockan ringer 06.00 så det är ju ändå ganska många timmar... Tänk om jag druckit kaffe igår kväll vid 20.30 när jag var ned till mormor och hjälpte henne att byta påslakan - det hade ju blivit katastrof kan jag säga ;) nu hade hon precis knäppt på kaffebryggaren när jag kom innanför dörren så hon hann knäppa av och vi drack saft istället =)
 
Ikväll drar vi till stugan, gräsmattan är lång enligt Tonys morbror - och då är det långt ;) Det var ju två veckor sedan vi var där och nu så har det ju regnat, vi klippte inte en enda gång under semestern, så nu är det dags. Men medans Tony fixar gräset så ska jag fixa fransarna! Jag gjorde en chansning och tjejen som gjorde dom förra gången var på Åland så jag fick tid imorgon kl 10, så det blir ingen sovmorgon imorgon! Nästa gång fransarna ska fixas ska jag försöka göra det här i Tierp, fick lite tips på salonger här i Tierp i måndags när jag kom tillbaka.
 
Men nu då ska jag jobba lite, nästa vecka ska jag och chefen flytta tillbaka mottagningen till de gamla lokalerna så jag ska börja förbereda lite idag.
 
Men ni vet - hemma vaktar katten, larmet och vaksamma grannar!
 
Ida
#1 - - NORRSKEN EMMA:

ha en underbar fredag

kram

Svar: Tack snälla =) Kram
Ida