Inte så länge kvar......

Fy vilket höstväder det har varit idag här, det har regnat hela dagen.... okej kanske lite mysigt ändå när regnet smattrade på fönsterbrädan på jobbet men iaf.... Då känns det gött att ha denna resa att se fram emot! Perfekt att bunkra lite d-vitamin, vet ni att det är dags imorgon att börja äta d-vitamin igen, vi i norden ska äta det alla månader som har "r" i sig! Jag har inte köpt men jag ska :) 
 
Imorgon är det fredag, så skönt, eller hur?!
 
Ida 
 

Luftväxt!

Jag och tjejerna var på blomsterlandet igår och strosade runt en stund innan vi åkte till Thun´s och till sist kusinerna i Norrtälje. Då hittade jag denna lilla fining, en luftväxt! Tyckte att den var lite cool så den fick följa med hem. Hittade även en vas som jag kommer att visa när jag köpt lite fina blommor.
Läcker eller hur?!
 
Nu dags för en ny vecka, har två doser kvar på järndroppet och sedan borde jag väl vara som ny?
 
Ida 

Bästa skylten och dos två!

Det här måste ju vara den bästa skylten, den borde vi haft här på gatan när barnen var mindre! 
 
Idag fick jag dos två av fem på järndroppet, och jag blev sugen på en promenad ikväll också, svårt att säga om jag känner mig piggare?! Har märkt att myrkrypningarna i benen känns lättare + att det är lättare att andas. Dos tre är på fredag och då har jag ju kommit halvvägs och borde känna ännu något mera?
Vill/önskar att det vore som i Twilight filmen där Bella förvandlas till vampyr och man ser hur giftet sprids i blodådrorna och hon vaknar upp pigg och fräsch - så borde det vara med järndroppet ;)
 
Men lite sömn kanske hjälper?!
 
Ida
Visa fler inlägg