Men helgen då?!

Det var ju årets premiäröppning på stugan i helgen. Första natten sov hos svärmor och efter frukosten i lördags så åkte vi till oss och började fixa och dona = Tony kopplar in vattnet och monterar tillbaka alla kranar och jag städar inne och myser med tända ljus och raggsockor på! När vi kom så var det +6 grader inomhus och +8 grader utomhus. Men till kvällen så var det varmt och skönt inne! 
Enya plockade två buketter vårblommor.
Efter lunchen så gick vi ut och började städa utomhus och eldade vass, löv och pinnar vid stranden. 
En groupie vid middagsbordet :) fint att jag oxå är med på bilden ;)
 
Om några dagar åker vi tillbaka och firar påsklovet där, det ska bli skönt! Jag beställer härmed sol och vackert väder till alla påsklovsfirare!! 
 
Igår var jag till Uppsala på eftermiddagen för kurs, jag tog bilen och så åkte jag efteråt till Ikea och köpte två förpackningar Ledberg´s som ska sitta över köksbänken på stugan. Förbi Rusta och köpte antiglidmatta till en matta som jag beställt från Ellos, också till köket på stugan! Sedan förbi Netonnet och köpte två mindre smidigare element som också ska till stugan. En liten uppdatering av trivselfaktorn alltså på olika sätt! 
 
När jag kom hem igår kväll så fixade jag klart installationen av alla program som behövs till att skriva på distans på laptopen! Jag har inte tänkt börja jobba distans regelbundet, men det är en bra nödlösning att ha t ex vid lovdagar eller om barnen är sjuka.
 
Njut av kvällen hörrni!
 
Ida