Helgen i bilder!

Så skönt med helg och vilket härligt väder det har varit idag! Enya hade sitt kompiskalas idag och medans tjejerna lekte på ute så pysslade vi i trädgården och kunde gå i t-shirt - lövley!
 Så här har vår helg varit i bilder:
Som alltid börjar med stallet, denna vecka med Peggy.
Igår åkte vi till Uppsala och började med att äta lunch på Max och dessert efteråt - detta var den mest katstrofala upplevelsen jag någonsin haft på Max - vi får verkligen hoppas på att det var en tillfällig svacka med väntetid på ca 20 minuter efter beställning i expresskassan, kalla pommes och som grädde på moset hade de missat mjölken i mitt kaffe.....
Efter lunchen så åkte vi till Ikea och köpte lite inredning till tjejernas rum! Tony behövde in på Biltema en sväng men då satt vi kvar i blen och väntade, det går lixom fortast då ;) sedan åkte vi förbi och handlade massa gott till Enyas kalas på Ica och middagen som blev framför tv´n.
Vi köpte ett pizzakit så gick det smidigt och ganska fort. 
Imorse nej, i förmiddags efter frukosten ;) så börjades det fixas till kalaset. Lite måste det jobbas för att få sitt godis ;)
Med bara fem tjejer i klassen så får alla plats runt bordet + storasyster.
Vi passade också på att beskära äppelträden idag när andan föll på, än så går det - vi testade med att beskära en kvist och ingen sav kom så då är det okej att beskära. Tony tog även lite extra på den gren som Tussan brukar använda till att komma vidare till garagetaket.....
Men tydligen så räckte det inte ;) 
 
Men nu så är det dags för sängen, en ny månad har börjat och även en ny "era" på jobbet.
..... + att jag ska börja ladda inför vårruset i Gävle i år igen ;)
 
Ida