Tussan är hemma!!

♥ Älskade katten har hittat hem ♥
I måndagskväll så blev hon infångad med hjälp av en mårdhundsbur en liten bit bort från vår stuga, svärmors sommargranne hade sett henne där två gånger tidigare så buren flyttades dit, in i buren lockades hon med strömming! Igårkväll så åkte mamma och tjejerna över till svärmor för att hämta henne då hon bott i hennes garage sedan i tisdags. Vilken tur att vi har så snälla släktingar på båda sidor havet som hjälpt till!! 
Vad vi kan se nu så ser hon ut att må bra, förutom en liten sårskada på nosen och säkert trött efter tre månader på sin vakt ute i det vilda....
 
Ida 
 

Kaffets dag!

Det är ju kaffets dag idag ju! Denna underbara dryck som jag inte kan leva utan ;) som ni säkert har lägt märke till! Jag kör en repris från förra året (här) med kaffebilder från arkivet ;)
Kaffe på brygga med nybakta kladdmuffins!
Kaffe med drömmar!
Kaffe med pyssel (länk)
Kaffe i bil!
Kaffe med spa!
Kaffe med bok!
Kaffe med dessert!
Muminkaffe!
Morgonkaffe på jobbet i Gula villan!
Kaffe och glass!
Kaffe och skärmar...
Kaffe och mellis!
Kaffe och grönt!
Kaffe i bil!
Kaffe och inspiration...
Kaffe i stugan!
Kaffe i soffan!
Kaffe i vårsolen på förra jobbet!
Kaffe med pyssel! (länk)
Kaffe och ljus
Kaffe med kaka!
 
Imorrn är det fredag, så skönt och så händer det något kul, men det berättar jag imorrn ;)
 
Ida 

Ny uppdatering av huset!

Nu är det vi själva som gör arbetet på nästa uppdatering av huset, nämligen en ny omgång falu rödfärg. Det är välbehövligt kan vi säga, och det borde ha gjorts för länge sedan... men nu blev det av iaf! Vi började igår med garagesidan igår efter middagen och idag tog vi framsidan vid sovrummen utmot gatan, så vi vet vad vi ska göra de närmaste kvällarna fram tills skymningen ;) 
Lite senare efter tjejenas kvällsfika blev det promenad för mig, nu märks det att hösten kommit med blåsten, till och med så att det var dags för mössa! Tur att jag har min nya crosstrainer, ska börja använda den nu istället och titta på någon bra serie under tiden för att slippa höstrusket ute! 
 
Ida
 
 
Visa fler inlägg