Många steg senare....

Jag har satt som mål nu i början att gå 7000 steg om dagen, vill inte gå ut för hårt och lägga av, det är bättre att öka på allt eftersom... Idag klarade jag det galant och med råge - det tar 20 minuter att gå till Ackis från tåget och lika tillbaka + att jag tog trapporna upp till kursen sju våningar! Så i skrivande stund är jag uppe i:
Det blev lunch på tåget hem - men ingen sallad, det blev visst bara de två första gångerna som jag gjorde "hemlagad" sallad.... Men det har varit ett ställe som jag har varit lite nyfiken på, som ligger i stationshuset.
Sushi! 
(Och yes oerfarna jag tog extra soja.... *suck* men nu har jag lärt mig ;) )
Men det var jättegott och mättande, hade nog klarat mig på sju bitar men det är ju sååå gott!
Sedan var det bara att skynda sig till jobbet och försöka få något gjort resten av dagen, blir skönt med en heldag på jobbet imorgon! Tror inte jag kommer få ihop lika många steg imorgon på dagen utan får ta igen det på kvällen tror jag.
 
Ida 

God morgon onsdag!

Det är inte lätt att se pigg ut men jag försöker iaf 😂
Imorse kom jag ihåg att ta på mig mascara - jag åkte halvsminkad igår till stan, tur att jag åkte bil ändå! 
Nu ska jag dricka upp kaffet och lyssna på "We are influencers" podden. 
Ha en härlig dag!
 
❤️
Ida

Till stan och ny "leksak"

Idag på hemvägen från drg-kursen (tog bilen) så gjorde jag slag i saken och köpte en för tidig julklapp till mig själv - Fitbit flex 2. Jag har varit emellan stegräknare ett tag nu förutom den som finns i hälsoappen på telefonen, men den har jag inte på mig hela tiden eller vill inte ha på mig den hela tiden heller. Och i och med att jag har haft stillasittande jobb genom tiderna så med en stegräknare så blir det ju liksom solklart hur mycket jag rört på mig och hur mycket det är kvar tills jag blir hälsosam, den här kan man ställa in så att den påminner om att det är dags att röra på sig om man suttit stilla för länge! Så imorgon när jag är sista gången på drg-kursen så kan jag ju passa på att ta trapporna istället för hissen då - tror vi skulle vara på 7:e våninngen imorgon ;) eller så kan jag gå hälften av dem - jag ska ju släpa på boken som väger 4 kg oxå!
Men nu så hoppas jag nagellacket har torkat ordentligt så jag kan gå och sova, lyckas ju alltid kladda till det ;) 
 
Ida
 
 
Visa fler inlägg