Ny tid och ny skylt!

Första dagen avklarad i stan och jag känner på mig att det här kommer bli riktigt bra! Roligt med den variationen som det kommer att bli! 
 
Nu måste jag få min skönthetssömn ;) imorgonbitti ska jag åka med 7.13 tåget och då ska tjejerna för första gången vara hemma en liten stund själva innan de låser och larmar för att gå till skolan.... den stora går det fint med..... det är lillungen som kan protestera - håll tummarna!
 
Ida
 

Sommaren 2016´s blomlådor!

Här är de - sommarens blomlådor =)
Från vänster: Vit snöflinga, vit pelargon och penningblad.
Har kört denna uppställning förut och har trivts bra med det så jag kör en repris i år igen!
 
Bellisarna och pärlhyacinterna ska nu få nya hem - tänkte ta med bellisarna till stugan och pärlhyacinterna ska ned i rabatten till hösten.
Köpte två stycken lavendel som jag tänkte plantera i runda zinkbaljan på stugan omringad av bellisarna, tror det kan bli en fin kombo! 
 
Ida

Glad mors dag!

Än är det en liten stund kvar på dagen =)
Jag har haft en bra dag - blev väckt med sång och frukost på sängen!
Blomma, choklad och ett gulligt kort!
 
Efter en lugn förmiddag så åkte vi in till stan och shoppade - det behövdes lite "tahandompoolen-saker" så vi åkte till Bahaus och där hittade jag alla sommarblommorna till lådorna på framsidan så nu är det fixat och klart! Tjejerna ville ha skor till avslutningen som de visste fanns på HM, så vi åkte till HM i Boländerna men hittade inte skorna men däremot hittade jag två par shorts och en sommarhatt =) Vi fick åka till Gränby istället för skor och hittade sedan på Skopunkten.
När vi kom hem började jag direkt med blomlådorna och det tar ju sin lilla stund, middagen blev oxå lite sen....så det här gjorde jag kl 20.02
Bara en liiiiiiten kaffe på maten... det är dumt jag vet!! Men jag har ändå fjärilar i magen inför det jobbet så jag tror inte sömnen kommer vara på topp i alla fall ;)
 
Ida 
 
Visa fler inlägg