Ny bok!

Idag fick jag hem en ny bok med nya utmaningar! 
 
Lev din dröm - lär dig bemästra attraktionslagen av Helena-Magdalena Ivekrans
 
Så efter middagen kröp jag upp i soffan med en balja kaffe och började läsa! Jag har kommit 31 sidor in och kände att det måste sjunka in lite så jag tog ett litet break för nattning av barn osv.... Det här är en bok om attraktionslagen skrivet utifrån det svenska/nordiska sättet att tänka vilket ska bli intressant att läsa om! + att lära sig ändra sitt tankesätt till positivare tankar!
Så nu när barnen sover och regnet öser ner (=ingen promenad) ska jag mysa ned mig i sängen och fortsätta läsa!
 
Ida 
 
 
Och psst..Klicka gärna på hjärtat under blogginlägget om ni gillar det (för då vet jag vad ni gillar eller...inte gillar)
 

Olika sätt....

Idag har det varit jobbardag i Tierp och när det är onsdag så sitter jag inte på min arbetsplats utan täcker upp inne på mottagningen, annars sitter jag ute i gula villan eller i kassan när jag har den turen... nu längtar verkligen till att ha en arbetsplats - tur att det nämar sig!!
Men för att samla ihop lite dagsljus eller det som var kvar av det så tog jag en promenad efter middagen i mina nya joggingskor men utan reflexväst, är inte det ett vårtecken så säg!! Trodde för ett tag att jag skulle få skavsår men det gick över efter att jag rättade till strumpan lite - skönt! Nu sitter jag iaf nyduschad och i onepicen och låter håret självtorka.... lite annat var det i helgen när vi skulle iväg och äta påskmat... ;)
Det gäller ju att vara uppfinningsrik eller hur ;)
Men jag tar nog med fönen nästa gång, det blir nog lite smidigare!
 
Ida 

Trötta tisdagen!

Oj så trött jag har varit idag.... är det tröttheten efter tidsomställningen?! + att vi var ju på Åland i helgen då blir alltså omställningen totalt 2 timmar ;)
Ska försöka råda bot på det och gå och lägga mig nu då... 
 
Ida
Visa fler inlägg