Nöje & nytta!

Visste väl att det var nån mening med att vi skulle dricka så mycket vin att jag kunde prova om flaskorna funkar som blomvattnare ;)
Skämt åsido men jag vill ju gärna att blommorna ska överleva när vi är borta på stugan..... så blir det lite smidigare för blomvakten.
Kanske till och med kan göra mig till och ta bort etiketten oxå ;)
 
Ida
 
 

God morgon!

Med mindre än sex timmars sömn så ska jag nog ändå få denna dag att fungera!
Så morgonkaffet smakar extra gott idag =) nu köööör vi!
Visst har jag fin bakgrundsbild ;)
 
Ida
 

Kvällsträning, jag hänger på minibandsutmaningen!

Efter att vi fått barnen i säng ganska tidigt för att vara sommarlov eller väldigt sent för vi går ju upp i samma tid ändå - beror på hur man ser det ;) så gick jag ut på 30 minuters promenad runt Väsby i kvällssolen!
Så skönt att kunna gå i bara t-shirt 21.30!!
Av någon konstig anledning så är det så skönt att gå med utsläppt hår och känna de svaga ljumma sommarvindarna i håret - men alltid annars så har jag uppsatt...
Anledningen till promenaden var oxå att det var en uppvärmning, nu har jag hängt på Olga Rönnbergs utmaning på hennes facebook sida där hon lägger ut två övningar varje dag. Så jag gjorde ikapp eftersom banden kom hem idag och gjorde alla fyra övningarna idag och jag känner redan nu att trapporna imorgon på jobbet kommer bli en utmaning! Så därför kommer det ett väldigt sent inlägg medans jag äter kvällsmellis.
Keso, banan och kanel - en favorit i repris!
 
Ida 
Visa fler inlägg