Haveri och go´middag!

Ett av nästa års projekt att fixa här på stugan blir att bygga/göra en torkställning för tvätten, för idag havererade torkvindan totalt....men det var ingen av superkvalité och priset var lågt så därför var väll hållbarheten därefter...
Men innan det gick käpprätt så fixade jag en enkel lösning så den sträcktes ut och linorna inte blev slaka. 
Men efter ett par timmar med denna lösning hördes ett misstänkt knak och jag gick dit och hann rädda tvätten innan allt föll till marken...
Själva tvättlinan går ju att återbruka sedan får resten åka till återvinningen! Tur att vi har en annan torkställning som är för inomhusbruk, annars hade det blivit lite jobbigt =) Men hur som haver är jag så glad/nöjd med att ha en tvättmaskin här!! 
 
Till middag så festade vi loss både med det fina vinet vi fick när Veronica & Åke var här och en supergod middag! 
Nästan allt är grillat - biffen, potatisen och majsen, med vitlök- och örtsmör på sidan och en sallad. 
Satt länge och smuttade och njöt av vinet, ikväll var det bara jag, Tony och barnen. Josse & Simon har åkt hem och svärmor var iväg på annat så det blev en lugn kväll!
 
Ida
 

Vikingamarknad och chips!

Idag har vi varit iväg en sväng och luftat oss på Vikingamarknaden som är varje år - efter att grabbarna har snickrat klart boden som nu bara behöver en dörr till förrådet (hurra)!
På Vikingamarknaden såg vi bland annat ett uppträdande av gycklaren Zack som var rolig och lockade alla till skratt!
Ett måste att ta kort i denna stol varje år!
Tjejerna red på ponnyridningen och vi köpte brända mandlar =) Inte så stor shopping alltså, jag kollade på en ny pendel men det blev inget köp.... Vi köpte faktiskt en varsinn lott på ett keramiklotteri med vinst varje gång! Jag fick detta lilla snapsglas!
Men jag tror jag får mer användning för det som tandpetshållare! 
När vi ändå var i krokarna så åkte vi till Chipsen och deras Outletbutik och shoppade. 
Så fredagsmyset var ganska maxat ikväll,
+ kvällsfika för mig och Enya!
Men nu så ska jag strax lägga mig och försöka läsa några rader i boken från föregående inlägg - blir lite att ta in och fundera över!
 
Natti natti!
 
Ida 
 
 

Läsning och kaffe!

Godmorgon, här är det morgon/förmiddagskaffe som gäller + att jag tänkte öppna boken som jag köpte till semestern! Tony och Simon snickrar vidare med vår bod och Tussan har varit borta i över en vecka....
Hoppas ni får en fin dag!
 
❤️
Ida
Visa fler inlägg