Silverpil

Ja, såhär blev vår silverpil, ni får ett litet smakprov bara så blir det bättre bilder när helheten är klar! Tanken var att jag och tjejerna skulle åkt till stan men det blev inte så ändå, så jag har surfat runt på olika ställen efter en matta.....jag slängde till och med in en fråga i en facebook-grupp om inredning där jag fått mycket tips!
Tittade nyss tillbaka på detta inlägg och har faktiskt beställt hem mattan nu...  blir inte den bra så blir det en sväng till Rusta för där verkar det finnas fina mattor också.
 
Klickade hem lite mera tavelramar, tavelhyllor och gardiner från Ikea, led-läslampan som också finns i det länkade inlägget glömde jag....*suck* - men Tony föreslog själv ett live-Ikea besök nästa helg. Ska fortsätta mitt letande imorgon efter fina saker att ställa på den blivande hyllan bakom soffan. 
 
Ida
 

Fullt upp med vardagsrummet!

Vi har fixat med vardagsrummet hela dagen idag - det var nu för 1,5 h sedan som jag satte mig ned för första gången idag, förutom till lunchen och middagen förstås ;) Nu är väggarna målade två gånger, golv- och taklister + runt fönstren! Soffan är ihopmonterad igen, skåpen/byråerna är tillbaka och tv´n inkopplad! + att vi var en vända till XL-bygg och köpte material till hyllan som ska stå bakom soffan.....
Ni får se lite bilder imorrn!
Vi jobbade på ganska hårt idag för att imorrn ska Tony ut och jaga - och att få en tid av en jägare när han kommer hem är lika troligt som att Dolly Parton sover på rygg....
Jag och tjejerna tänkte åka iväg på en inredningsshoppingsväng!
 
I fredags efter jobbet hände något kul - för mig som färgar mina pigmentlösa hårstrån (gråa...)!
Jag fick visa legitimation på systemet =) som ni kanske kommer ihåg så hade vi slut på rött vin i vår vinhylla förra helgen. På fikarasten kom vi in på viner så efter ett tips från så köpte jag bland annat denna!
Jättegott - den kommer köpas igen, och den passade mig som annars får lätt ont i huvudet! Nu drack jag förstås bara ett glas och några sippar av det andra innan jag kände att det räckte för mitt vätskeintag låg på minus! 
De andra vinerna jag köpte får ni se längre fram, en kan jag lova att jag bara köpte för flaskans skull!
Men nu ska jag sluta nattsudda!
 
Go´natt!
 
Ida
 

Onsdag!

Tussan
 
Halva jobbarveckan avklarad - skönt! Imorse tog jag sovmorgon och skippade morgonpromenaden men ska göra det imorgonbitti, när det blir ljusare om morgnarna ska jag gå ut och gå runt 3 km´s svängen. Vet inte varför men jag upplever farten så olika på bandet och på marken - på bandet känns det så mycket fortare men på samma tid har jag kommit kortare sträcka än vad jag skulle gjort på marken..... får kanske
ställa in bandet på den medelhastighet som Runkeeper visar på 3 km´s svängen?! 
Imorgonkväll tänkte jag ta en promenad ute så jag hoppas min vanliga sväng har torkat något nu när det har varit plusgrader! Att promenera längs gamla E4:an är ingen ju ingen hit men där är det nog torrt iaf.....
 
Nu dags för sängen - har faktiskt varit "duktig" nu och varit i sängen runt 22.30 iaf den senaste veckan - så nu måste jag rappa på =)
 
Ida
Visa fler inlägg