Hoppas på svar.....

Bild: pixabay.com
Åhhh vad jobbigt det är vänta på vissa saker.... imorrn eller i övermorgon hoppas jag ha fått svar.... och kan berätta här, men tills dess är jag tyst!
 
Men annars så har jag varit ute och promenixat och tagit/ställt fram pelargonerna från vintergömman i garaget, så nästa steg blir nedklippning och omplantering men jag måste åka förbi granngården någon dag och köpa jord! Hade visst mindre än en halv säck kvar och det kommer jag inte så långt på + att den var fryst/hård från att ha stått ute i förrådet! Kanske hinner imorrn?!
 
Ida

Helgen!

Helgen har ramlat på i rasande fart - vi fick hem tjejerna i torsdags kväll efter att de varit hos mormor på sportlovet och varit en sväng till farmor på det, på vägen hem fick de svägerskan + barn med sig (som planerat) och de var här på fredagen med våra barn. På fredag eftermiddag kom Norrtäljeborna och på kvällen kom maken oxå från Åland. Syskonskaran Wikstrand nästan komplett! 

Igår så var vi ute och njöt av det fina vädret med skridskoåkning vid skolan och korvgrillning efteråt!
 
 
 
På kvällen hade vi maskerad! 
Jag körde på temat discodiva =) 
Med lösögonfransarna jag hade och fick på Glam the dress dagen kolla den här videon med!
 
Och Tony på 70-talet!
Efter att vi alla käkat middag i maskeradkläder (perkuken spände ganska bra!) så var alla ganska trötta efter dagen och gårdagkvällen så då sjönk vi ned i soffan med chips och tittade på mello! Sängdags vid 22.30 så kan ju knappast skylla på sömnbrist - dock vattenbrist idag kanske.... 
Får försöka väga upp det under kvällen som jag misstänker blir lång...... "råkade" dricka kaffe efter 19.00... 
 
Ida
 

Sopslut!

Soffan, lite surfing, Parneviks i bakgrunden och en kopp värmande te.... är toktrött efter natts dålig sömn (fullmånde och en mugg Finrexin- det är ju koffein i den ju.... *suck*) och en annan sak som hänt idag..... cliffhanger på den ni ;) berättar mera nästa vecka! 
Ida 
Visa fler inlägg