God fortsättning!

Har ni haft det bra under julhelgen? Vi har firat julen hos Tonys syster på Åland och har haft det jättebra! 
Vår årliga julbild framför granen som vi postar på FB istället för julkort och skänker pengarna till någon välgörenhet, i år blev det ett paket av Unicef´s katastrofpaket och vätskeersätning, och jag hoppas det gör skillnad i världen....många bäckar små...
I väntan på tomten så lekte Enya fotograf, lite suddigt men mamman ser ju ganska okej ut ;)
Men jultomten var värd att väntas på, det blev verkligen lyckat! Barnen har inte lyckats lista ut vem det var och vi vuxna skrattade så tårarna rann. 
Dagen efter dopparedagen var lugn, barnen lekte med sina saker och jag och svägerskan byggde pussel. Vi kanske blev lite väl kaxiga där ett tag och sa att detta bygger vi snart ihop ;) ...det var ett pussel på 300 bitar.. men det måste ha varit vinet dagen före som ställde till det.... vi fick ta en paus för middagen och fortsätta efteråt..
 
Imorse så gick vi upp tidigt för att åka med första båtturen hem, lyxade till det med frukostbuffé! 
 
Vi kom hem mitt på dagen, hann plocka upp, tvätta, ta en liten stödvila och fixa oss igen för nästa julfirande hos min syster och med släkten här! 
Så nu har vi firat jul ordentligt med släkten från båda sidor, med god mat på båda håll och vi har haft "gräddfilen" med att inte behöva förbereda någon mat år utan bara ätit gott om sagt - Daniels egen fångade och gravade lax idag var top notch!!
 Så nu ska jag gå och lägga mig, resten av familjen har snarkat på sedan strax före 22, Tony jobbar imorgon men vi tjejer ska vara hemma och mysa! Måste bara in till Tierp och göra lite ärenden, men sen så! Blir lätt så att man vi vrider lite på dygnet när det är lov...
 
Ha det gott!
 
Ida