Rätt balans och go´macka!

Jag och tjejerna är solo i helgen då Tony är på jobbnöjesresa, tanken var att vi tjejer skulle åka till stan allihopa men mamma/mormor ringde och frågade om tjejerna ville följa med på julmarknaden i Österby där de står för hästkörningen och samtidigt promotar julbordsverksamheten. Novalie var inte sen att haka på men Enya ville vara hemma med mig - men efter lite övertalning så fick jag med mig henne till Ikea, för vi mååååste ha en taklampa till hennes rum och en sänglampa + nya kronljus för nu är ju säsongen igång för fullt med tända ljus!
 
Som nästan alltid måste man ju börja med lunch!
 
Och det är ju lite skrattretande vad billigt det blev, och då fick Enya oxå en chokladmouse för 8 kr!!
 
Shoppingen inne på Ikea gick bra och efteråt så var tanken att åka ut till kusten för jag ville prova en grej jag såg på Jonna Jintons blogg - att balansera stenar! Men jag fick ett infall att åka ned vid Furuviks brygga istället och där fanns det ett helt perfekt ställe att prova på, inte alls långt från parkeringen då lillungen har en liten latmask som kryper fram ibland och inte orkar gå.... ;)
 
 
 
 
Det kanske mer kan räknas som att stapla stenar men det var kul och gav mersmak, får kanske offra lite stenar ifrån stenbron på stugan och leka lite i sommar =)
 
Efter ett tag blev det lite kyligt så då hade vi picknick - det var oxå ett av lockbetena för att få med mig Enya utanför dörren =)
 
 
Varm Oboy och kanelbulle!
 
 
****
Men nu så ligger iaf båda i sängen, fick bli en tidig kväll, jag ska oxå försöka komma i säng i strax! Lyxade till det med en lyxmacka när barnen lagt sig!
 
 
Har gått och suktat efter langos i flera dagar men insåg att det var för bökigt att göra ikväll och gjorde istället på rostat vitlöksbröd med avokado, creme fraiche, räkor, stenbitsrom, rödlök och pressad citron! Och till det håll i hatten en cidor som jag i efterhand kan erkänna att det snurrade till av =) 
 
Så nu så!
Go´natt!
 
Ida