Vardagsrums inspiration

 Vårat vardagsrum är i stort behov av en renovering! Men vi har sagt att vi ska vänta tills i januari att tapesera eller måla om då resten av året har en tendens att bli lite hektisk med en kock i familjen!  
Bakom soffan mot väggen där vi har fondvägg idag så har jag sett en bra lösning på mitt kära Pinterest! En hylla mellan soffan och väggen! Jag har sett en del olika lösningar på hylla, en del har endast satt upp konsoler, men jag tror vi kör på en ordentlig hylla som vi bygger själva, blir nog säkrast med tanke på katten i familjen och kanske något nyfiket barn..
 
Jag har satt ihop lite inspirationsbilder nedan med vad jag gillar och stjärnljuslyktan från Ellos tycker jag är så fin så den vill jag ha året runt. Tänker ha både stämningsbelysning och läslampor så att det går att läsa läsläxor bra. En ny matta vore också på tiden, tänkte överge ryamattan ett tag nu så får den flytta in i sovrummet i stället. 
                                                                                     
 
Bild från Pinterest.com Matta Ellos Bild från Pinterest.com Lampa Ikea  Kuddfodral Ellos Kuddfodral Ellos Lampa Ellos 
 
 
 
 
På den väggen men också de andra väggarna vill jag nu ha upp lite foton, ja jag har varit slarvig med det och skall bättra mig! Men också fina posters och tavlor! 
 
Här är en bild med det gamla soffbordet, blommorna i bakgrunden har tyvärr strukit med....
 
Lampan över bordet tycker jag om och vill behålla tillsvidare om det fungerar med det andra - men jag är öppen för förslag!
Ja ungefär såhär vill jag ha det - fortsättning följer alltså!
 
Ida
 
Inlägget innehåller affiliatelänkar