Mors dag´s morgon!

 
Uppvaktad med frukost och hemmagjorda presenter på sängen!

Nu fortsätter vi tjejer att lata oss hela dagen medans pappan jobbar, när han slutar drar vi till Uppsala, Gränby har öppet längre än Valbo.
 
Ida
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalasdag och en sväng till stan!

Det var kalas idag igen fast nu var det Novalies tur att gå, jag passade (läs tvungen) att klippa gräsmattan - tills nästa år så kanske priserna har sjunkit lite till på robotgräsklippare? Då ska jag baske mig köpa en!! 
Efter kalaset och en balja kaffe rikare så drog vi tjejer in till eftersom Tony jobbade hela dagen, så tjejerna fick välja avslutningskläder. Får nog komplettera med en tunnare kofta om det här vädret skall fortsätta eller hinner sommaren komma? 
Jag kikade runt men hittade inget jag ville ha - konstigt nu när jag inte behöver gå på tjockissmockisavdelningen, men jag hade inte riktig ro heller.... att shoppa en löningshelg var ju kanske inte så genomtänkt =)
 
Men handlar man inte kläder så blir det annat istället!
 
 
Köpte två stycken vaser på Hemtex.
 
Tony jobbar ju imorgon oxå, så jag har lust att muta med mig barnen till Lundins säljlager utanför Valbo där de brukar ha fina saker, och annars ligger ju Valbo köpcentrum en bit bort! 
 
Nu ska jag gå och sparka mig trött, att dricka kaffe kl 19.00...... inte smart!
 
Ida
 

Kvällspromenad och saker på gång i byn!

Japp, promenaden blev några timmar tidigare =) Enya var på disco hos en klasskompis i Frebro bylada så då passade jag på och Novalie ville följa med på cykel - ibland cyklandes framför en bit och promenerandes. Nyttigt för mig oxå att gå utan musik eller podcast i lurarna - blir lite mindfullnes att lyssna på fåglarna, hur gruset låter under skorna.... + att prata med Novalie såklart när hon var bredvid!
 
När vi gick förbi gamla affären så var det en lapp på dörren och nyfiken som jag är så måste jag läsa!
 
 
Jag och Novalie bestämde direkt att dit ska vi gå och fika! Synd att hon inte skrivit ett datum (om inte lappen suttit där länge och jag missat den?!?) när hon tänkte öppna. 
Tyvärr så kan nog inte vi bidra till någonting i möbelväg - kanske någon av mina läsare som kan?  
 
Nu ska jag övertala tjejerna om att det är läggdags.... tror ni jag lyckas ;)
 
Ida 
 
Visa fler inlägg