Det blir ganska sällan som jag tänkt mig..

 
Planen och tanken var ju nu att vid den här tiden så skulle distansgrejorna vara nedpackade i en låda...... ja så blev det inte... Chefen från vårdcentralen ringde vid niotiden och hade kris på den andra vårdcentralen som vi är filial till så jag åkte dit och jobbade snäll som jag är - och började skriva igen för distansen nu vid 18.00. Har erbjudit mig till gruppchefen att skriva imorgonkväll... får se om hon nappar på det erbjudandet... 
 
Nu fixa matlåda...
 
Ida 
 
 

Heeeej!

Nu är det dags för ett sånt där "sen sist" inlägg igen =) 
 
Jag lovar att från och med imorrn blir det bättre, då ska pedal & hörlurar skickas tillbaks och jag kan inte längre jobba hemifrån (om inte min arbetsgivare tillåter x-tra jobb förstås...) OCH då får jag supermera tid för mig själv igen och allt annat inklusive bloggen! 
 
Vi börjar bakifrån då!
 
Jajjamän, 16:e mars så var vår bröllopsdag - fast vi åt detta på en lördag! 
De två närmast är barnens....
 
 
Vuxenportionen =)
 
 
Varmrätten!
 
 
Tjejerna dekorerade desserten som mumsade i soffan.
 
Svågern hade 30 +1 års fest häromveckan -
 
 
En liten selfie innan vi åkte och åt middag innan med de andra syskonen + respektive!
Köpte nya smycken på båten - SNÖ - änglavingar - älskar´t!
 
På Indigo åt vi god middag, jag åt två förrätter men fick lämna min andra förrätt efter några smakbitar.... nån gång ska jag väl lära mig hur mycket som får plats ;)
 
 
En liten White Lady innan maten! *Mums*
 
 
Vår lillunge har fyllt 8 år och ville äta kladdkaka istället för tårta - thats my girl ;)
 
I helgen har jag och Tony varit på stugan och plockat sten på nedre delen närmast sjön så att vi kan så gräsmatta - tanken var att vi skulle göra det nu men vi var för optimistiska...... det var som ett stentorg.... Vi får återkomma om några veckor och plocka mera och förhoppningsvis kunna så då!
 
 
 
Vi hade mysigt inomhus med tända ljus + element & varma kläder (saknar vinterbonat.....)
 
Vid fyratiden på eftermiddagen så tittade solen ääääntligen fram!
 
 
Nästa gång vi kommer ska jag plantera!
 
 
Ska spridas ut längs den vildare delen av trädgården skogsmarken för att dölja lite =)
 
Nu ska jag gå och lägga mig och upp och ge järnet sista arbetsdagen ;) -> tjejrna har påsklov och är med mormor & K uppe i Tresund dit vi skall åka på torsdag!
 
Go´natt!
 
Ida 
 
 
 

Rocka sockorna!


 
Fredag 20 mars -
Jobbdatorn avstängd för veckan, det är näääära nu till de sista dagarna innan jag slutar på distansen, och tills jag får tillbaka fritiden - längtar!!! Tjejerna är på disco så det är lugnt i huset, Tony är ute och tränar i röda rummet och det ska jag börja med i april just nu njuter jag bara av att sitta och slösurfa några minuter!
 
Imorgonkväll är det svågerns 30 års fest fast ett år senare - outfiten är införskaffad iaf men jag vet inte vad jag ska göra med håret..... och sminkningen ska vi inte prata om =D 
Dags att boka sminkningskurs!
 
Annars så har vi oxå kört på temat rocka sockorna - fast det borde man göra varje dag!
 
Ida
Visa fler inlägg