En titt i.....

 
..... i backspegeln på vad vi har gjort de senaste dagarna =)
 
Det är ju inte några glassiga sommarbilder, men vi får väl hoppas att den kommmer....
 
 
 
Tjejerna har fått sitta på islänningen "Nuttan" som går på sommarbete hos Bertil, då ägaren + hennes mamma som är/var klasskompis till svärmor kom på besök. 
 
**********************
 
Igår var vi till Tonys kompis nybyggda bastu och tunnbad. Tjejerna hoppade i först och körde strömmen i vanlig ordning!
 
 
Idag har det varit värsta tråkvädret så vi åkte till Maxinge igen och strosade runt och på hemvägen gjorde vi en avstickare till "Uffe på berget", ett cafe som ligger just på ett berg! Vid sidan om så ligger det ett utsiktstorn som vi gick upp i!
 
 
35 meter högt och totalt 105 meter över havet - som är vääääldigt högt tycker Tony!
 
 
Han höll i sig krampaktigt så att knogarna nästan vitnade!
 
 
Snäll som jag är så måååste jag ju knäppa kort...... ;) fast ok, jag var nääästan lika skakig jag med! Uppe i toppen svajade tornet lite med vinden och det kändes läskigt kan jag lova!
 
Utsikten var iaf fin och värd skakiga knän!
 
 
 
Väl nere i Cafét så var tanken att äta glass! Men glassen var slut och leveransen skulle komma först om två timmar så tjejerna tog Ålandspannkaka istället.
 
 
Jag och tjejerna i väntan på pannkakan - från Tonys Instagram.
 
 
 
Nu är det dags att sova, som ni såg på instagrambilden så är klockan strax efter 01.00 här..... men tänker man svensk tid så går det ju bra.... men än är det inte dags att börja vända tillbaka dygnet - börjar jobba 13/8!!
 
Ida
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rockoff - Mariehamn

Ikväll så åkte vi på det som tjejerna längtat efter!
 
 
Samir & Viktor på Rockoff i Mariehamn!
 
 
 
Vi började med att stå ganska långt fram, men det blev väldigt "livat" när tonåringarna ville rocka loss så vi fick förflytta oss längre bak - att vara en PMS-bitch kan vara väldigt nyttigt ibland när man vill ryta ifrån till trängande personer!
 
Men trots allt så tyckte tjejerna att det var bra! 
 
Efteråt så köades det till/för autograf och jag tycker att jag fick till ett bra kort med Novalies telefon!
 
 
 
****************************
 
Men nu är det dags att sova, imorrn ska vi upp lite tidigare och äta frukost hos svärmor och säga hejdå till Josse & Simon med barn som har semestrat klart på Åland för i år! Sedan blir det antingen Vikingamarknaden eller åka till brädgården för att köpa plank för att fixa det sista på huset/villavagnen!
 
Ida
 

Kontakt!

Tonys morbror har oxå detta år sommarhästar på bete, nu är det islänningar och i en av hagarna går det lilla fölet som föddes i våras. 
 
 
 
Första gången som Novalie får nudda vid fölet som ännu är skyggt, gissa vem som var mäkta stolt och vilken lillasyster som var lika sur..... ;)
 
 
Men den här hästen ville gosa iaf!
 
Ida
 
 
 
Visa fler inlägg