Söndag

Veckorna tickar på - tror det känns extra fort när jag är på två ställen oxå! I torsdags i Tierp var jag i kassan för första gången, eller bytte av de andra när de hade fika och så gjorde jag andra sekreterargrejor man inte gör då man skriver (om man inte har andra uppgifter). Helt slut efter den dagen och korvstoppad! 
Var väldigt skönt att sitta ute i gula villan i fredags och bara skriva!
Så nice att jag var "tvungen" att instagramma lite =)
 
 
Ser dock att jag måste göra något åt mina "ljusare" partier igen.... *suck*
 
Efter jobbet så åkte jag förbi Befree butiken i Tierp och köpte glass från Untra gårdsglass! 
 
Två förpackningar i alldeles lagom storlek för fyra personer!
 
Jordgubbssorbet och vaniljglass!
 
Nu har vi oxå "projekt fixa i trädgården"!
 
Granhäcken behöver omsorg och så även utanför oss på den kil som egentligen är kommunens men som vi oxå klipper ibland om de inte hinner före - där hade det längs gatan blivit förvildat efter det att grävts ut till det nya huset på åkern, vi trodde att kommunen skulle klippa det nyplanterade oxå i samband med det andra men det gjorde det inte och det var tistlar lika höga som vägskyltarna.... 
Jag ringde till kommunen för någon vecka sedan och gjorde en felanmälan på detta..... men det händer ju inget - jo det var en man ute och knäppte kort på detta och skulle ta detta vidare till sin chef MEN som oxå berättade att det skulle bli indragningar på gräsklippning framöver - så jag/vi tog saken i egna händer och köpte starkare trimmertråd igår och sågade (!) ned tistlarna! 
Vi passade på för att vi har en hästfinka hemma och kan köra bort allt gransris för eldning!
 
 
Så här såg det ut igår!
 
 
Under tiden!
 
På sidorna går det med en häcksax men uppepå måste Tony krypa med motorsågen!
 
Såhär ser det ut nu! Nedanför så ser ni dagens pyssel! Att få bort så mycket som möjligt utan att få in det på övriga delen av gräsmattan.... inte skönt att gå barfota nästa sommar annars!
 
Så nu ser ni hur våran söndag kommer se ut =)
 
Ida 
 
 
 
 
 
#1 - - Sanna:

gott med glass :)