Bara göööör´t!!

Som ni märkt har ju träningskontinuiteten inte varit på topp sedan ett tag på grund av förkylningar och anpassning till jobbet hemma.... men nu lär det bli andra bullar av (eller inte...) för jag och Tony har anmält oss till:
 
22/11 är det dags och 10 km ska avklars under en timme! Tony har andra mål och även fast vi är anmälda i samma klass - motionsklass så kommer vi inte springa tillsammans - det går ju inte att jag med mina taxben ska springa med antilopen... ;) Så nu blir det regelbunden träning både med styrka och jogging hela hösten!
 
Nu ska jag gå på energipåfyllnad med reikitanterna som var alldeles för länge sedan vi träffades!
 
Ida
 

Kocken hemma och ätande växter!

Det känns som om vi släppt ut en kalv på vårbete.....
 
 
.... men vi har bara låtit vår dotter få tillgång till insta - såklart har hon hemlig profil och förhållningsregler men i alla fal! Hon börjar bli stor och kan man bara hantera sajberspace på rätt sätt så kan man lära sig mycket.
 
Igår så var jag, Tony och Enya ute i skogen och samlade in en vedsväng till, Novalie var i Uppsala på pilgrimsfärd med miniorerna - men denna gång blev det ingen köpepizza efteråt utan kycklingen stod ju och väntade i kylen.... ;)
Grillat kyckling- och paprikaspett med äppeltzatziki, "harry" och "klyftpotatis"- jättegott!!
 
Idag var vi upp till syrran och hennes bonusson på kalas och innan passade vi på att shoppa lite - det är ju lixom dags att byta ut sommarblommorna i blomlådorna på framsidan som frosten har nypt av, jag hopppas att pelargonerna klarar sig! När jag och Novalie var inne på Blomsterlandet fick oxå denna lilla blomma följa med hem!
 
En köttätande blomma! 
Vi har lite problem med bananflugor just nu, så varför inte ;) har även andra goda drycker att bjuda dom på som en blandning av sirap, vinäger och diskmedel men de börjar bli kinkiga nu!
 
Nu sängdags och sedan hemmajobb imorrn!
 
Ida
 
 

Fredag fredag - FREDAG!

Jag börjar mer och mer uppskatta fredagarna nu på ett annat sätt när jag börjat jobba heltid =) men en nackdel med att sitta hemma själv är ju att det kan bli lite ensamt och ingen att fråga om man inte hör.... + att just idag så jobbar Tony kväll.... 
Så för att inte få lappsjukan åkte jag och tjejerna ned till "Brorsans" i Tierp och åt middag - hade inte lust att ställa mig och göra middag direkt när jag stängt ner datan och klockan var mycket och blodsockret nere vid fotknölarna...
Bortskämd med en kock i huset - jajjamensan ;)
 
 
I väntan på maten!
 
 
 
Min cesarsallad som var en stor portion och jättegod! Novalie tog pizza och Enya pasta bolognese. Jag är i skrivande stund fortfarande proppmätt!! + pigg med för den delen, jag drack kaffe på maten hemma cirka kl halv åtta... ups!
 
Ida
 
 
Visa fler inlägg