Vår helg

Ja den har gått fort - jag hänger inte riktigt med känner jag, det är ju för sjutton juni snart!
Det är ju lixom dags snart att byta blommorna i lådorna på framsidan snart till sommarblommor och köpa avslutningskläder till tjejernas skolavslutning..... jisses... + nedräkning inför semestern! Min supersnällaunderbara kollega låter mig flexa en dag vilket leder till att jag kommer få fem veckors semester!!
 
Igår eftermiddag åkte vi till Ullforsbadet för tjejerna var badsugna och Novalie gjorde premiärdoppet av kroppen men inte knoppen, Enya nöjde sig med att gå ned till knäna.

Det var 20°C i vattnet fick jag veta via FB av en annan premiärbadare senare på eftermiddagen! Jag nöjde mig med att sola mina vita ben....
 
Idag blev jag väckt med frukost på sängen och ett fint inslaget paket ♥
♥ Gullungar ♥
 
 
Efter frukosten gjorde vi vår medborgerliga plikt och röstade!
(Note to myself: Sätt ljudet på tyst på telefonen innan du knäpper kort i vallokalen....)
Efter röstningen så åkte vi till stan eftersom det enligt väderprognosen igår så skulle det bli lite mulet idag och svalare - men det blev det ju inte.... Men med några saker som behövs innan vi åker till stugan så var det bara att åka... Men vi var ju inte ensamma i stan iaf!
 
I stan så köptes bla vattenpistoler...
Vattenkrig på studsmattan!
 
Till morsdag middag så gjorde vi (Tony) hemmagjorda hamburgare!

Och årets första:
 
Rabarberpaj!
 
Och eftersom det blivit lite mycket godsaker idag, ja det blev dessert på Ikea efter lunch så kröp hurtbullen fram och sa att nu är det nog och tog fram min nya pulsklocka och hoppade upp på crosstrainern!
 
Så två timmar senare efter spännande biggest loser (USA) avsnitt så sitter jag här och varvar ned, blev klar 23.30 vilket kanske inte är så smart, men att dricka kaffe 19.30 är ju lika idiotiskt.... =)  Men nu när jag skrivit detta så ska jag göra ett försök att sova!
 
Ida