Freedaaaag!!

Äntligen helg - som jag har längtat!
Dagen har varit lång, fullspäckad och snurrig - hämtade barnen vid fem och sen var det hem och värma upp locktången då båda tjejerna skulle på skoldisco och med lockigt hår!

Discobrudarna! 
 
Enyas hår fick jag locka medans hon åt och jag själv fick slänga i mig lite halvljumma bitar för att inte tappa humöret totalt när jag skulle åka och handlade efter lämningen på discot. Var grymt j*kla sugen på att köpa chåklaa men jag stod emot och unnade mig en kesella hallon istället!
 
Så det gick ingen nöd på mig =)
Jag hann se några danser innan Tony messa att han hade slutat och kunde då så lämpligt hämta barnen - när Enya anslöt sig till mig i soffan kom den sköna kommentaren "mamma, varför har han inga knappar?"  =)

Imorgon blir det en slappardag med ingenting planerat, Tony ska jobba men vi ska försöka hinna ett pass i röda rummet innan och såklart tvättstugan väntar och läsläxor för Novalie + skrivläxan...
Så ser vår lördag ut =)
 
Ida

Träning!

Det här var gårdagens träning och nu sitter vi och laddar inför kvällens träning med kaffe på maten allt medans äldsta dottern är på "Junis" och skall hämtas 19.30 - mycket att stå i alltså =)
Jag jobbar extra för kollegan som är på kryssning idag och imorgon, blir då ledig hela påsken så det känns bra iaf! På måndag ska jag också jobba för då kommer vår sekreterarsamordnare ut till oss. Så nu blev det många dagar i sträck!
 
Ida
 
 

Hej våren och desserttips!

 
Våren är på väg trots allt! Dessa fina snödroppar växer utanför dagis som i ligger bredvid skolan!!
 
Jag har klippt och fixat med det senaste klippet på Wikstrands kanal på Youtube!
 
 
Gå gärna in på Youtube och prenumerera på vår kanal och/eller gilla inlägget där!
 
Ida
 
 
 
Visa fler inlägg