Isigt & kallt!

Jag och tjejerna tog en tur till skridskobanan vid skolan för att inviga årets is och de nya skridskorna som vi köpte igår!
 
 
Jag stod vid sidan om hejade på och efter en stunds åkande värmde vi oss med varm choklad och smörgås.
 
Jag längtar tills våren och jag tror telefonen oxå gör det och ville vara lite ironisk när jag skulle hjälpa en vilsen besökare i byn på hemvägen.....
 
Burr - ush oh fy vad kallt!!
Jag går med raggsockor och stickad tröja och känner mig frusen fast vi har 24ºC inne!! Jag är glad att jag har gåbandet just nu, har inte lust att promenera ute just nu. Ska strax hoppa upp och gå en timme så får Tony åka skridskor med tjejerna igen!
 
Ida
 
 
 
 

Inte så farligt ändå!

Ja folkmängden i Valbo alltså - det var väl ungefär som en lönehelg =)  
 
Rotade runt lite ibland reaställen men det fanns inget som passade just nu eller föll mig i smaken... så det blev en tröja för vanligt pris, försökte leta på ett par mysbyxor oxå men det hittade jag inte - beställde det sen när jag kom hem från bubbleroom istället.
Ska vänta ett par kg till innan jag ska shoppa loss =)
 
Tjejerna handlade upp sina presentkort på leksaksaffären & blev nöjda.
 
 
 
Ida
 

Till rean!

Nu ska vi bege oss iväg och trängas på/i Valbo köpcentrum! Tjejerna fick ett varsitt presentkort i julklapp av morfar och jag har gjort en första rensning i garderoben på kläder som jag inte vill ha eller som är för utnötta för nästa storlek! 
 
Så det blev en påse till tippen och två till pyssel!
 
❤️
Ida
 
Visa fler inlägg