Helgen som varit!

Som alltid rusar helgen iväg och som oftast går det i mat och dryckens tecken när vi har övernattande gäster =) 
 
 
I fredags firade Josses födelsedag med lyxig fruktsallad med glass alá Ernst style, den ser ju inte lika god ut på bild men jag kan säga att den var underbar, alla färgglada bär hamnade visst lite under alltihopa och citronmellisen som vuxit sig vild i örtkorgen glömdes visst bort.... uppepå är det kondenserad mjölk som har kokats till kolasås - supergott!
 
I lördags så hade vi kräftkalas på kvällen och till det bakade vi bröd - är ju så gott med hembakt färskt bröd! 
 
Ernst var med på ett hörn igen med detta recept vi hade i 50/50 med dill och persilja för örtlandet hade inte mer att erbjuda =) men det blev underbart gott iaf och det gillades även av alla barn förutom Enya som kör stenhårt på lingongrovan... =)
 
Även idag har det varit ett högt tempo som avslutades med förskottsfirande av systerdottern i Forsbacka med supergod middag och "chokladbegärmättningdeluxe" till fika efteråt!
 
Nu dags att sova - imorrn tillbaks till Gimo för två sista dagars extrajobb och nästa vecka börjar jag jobba hemma måndagar och fredagar =)
 
Ida
 

Mycket bättre!

 
Sådärja - ett stadsbesök senare och hörnet vid lilla soffan ser mycket finare ut, nu ska det bara letas upp något fint lull-lull att ställa på :) 
Det gamla Ikeabordet som jag trodde skulle bli en långkörare på blocket (och i garaget) hämtas redan imorgon eftermiddag! 
 
❤️
Ida
 

Då och nu.......

Igår hoppade jag över Idol och tog en stavgångspromenad istället det har blivit lite (väääldigt) glest med träningen just nu eftersom Tony har varit dålig...
 
Det var jätteskönt att komma ut och ventilera tankarna en stund och luften var så ljummen....
 
 
Efter halva vägen känner jag skoskavet är på väg men envis som jag är traskar jag vidare - kan ju inte ringa efter skjuts då barnen knappt somnat och gå barfota hem tänkte jag inte på.... Fattar inte hur/varför jag får skavsår när jag haft skorna sedan i julas?!!
Så nu blir det foppatofflor tills båda hälarna är läkta :/ fördelen är ju att blåsorna är hela iaf....
 
Imorrn efter jobbet ska jag åka till stan en sväng, ska bla titta på ett brickbord till soffan vid fläkten och till Ikea för rödvinsglas i normal storlek inför helgen =)
 
Ida
 
Visa fler inlägg