Äntligen helg!

Så skönt med helg äntligen och skönt att det är extra ledigt =) och ganska (väldigt) skönt efter att ha varit ensam sekreterare ett par dagar!!
Vi firar inte valborg speciellt mycket i år utan vi tar det lugnt med en film och mys - och utanför singlar snöflingorna ner.... suck!
 
Ni vet småbarnsmamman som inte unnar sig själv något - hon var till stan i söndags=)
 
Och unnade sig tre skor minsann =)
 
Annars under veckan så har vi som sagt jobbat och tränat - vi har till och med fått en ny träningskompis!

Måste ju även presentera min/vår nya kompis som ska bo på stugan!
 
"Bänke" - bänkdiskmaskin!
Hen och jag kommer nog att komma väldigt bra överens ;) kanske lite dekorplast för att "pimpa" upp den solblekta luckan!
 
Imorgon ska vi åka på 8 års kalas i Norrtälje och till helgen åker vi till Sundsvall med Tonys jobb!
Ha det bra!
 
Ida
 
 
 

Kvällsträning och växthusfunderingar

 
Skönt med andra styrketräningspasset efter påsklovet och en liten joggingrunda på det - kanske inte så smart att ge sig ut sent på kvällen.... men den bästa motionen är ju den som blir gjord =) Hann inte få i mig så mycket vätska efteråt och det känns idag...
 
Annars så ska vi bara ta det lugnt, Tony meckar på gräsklipparen i garaget och barnen cyklar. Jag ska ge mig ut i växthuset och börja rensa ibland alla jordgubbsplantor som har spridit sig.... kan man plantera ihop dom på samma område? Eller är det bäst att ta bort och börja om? Förra året gav det inte alls många bär....
 
Ha en härlig vårdag!
 
Ida

Härliga vårdag!

Vilken härlig vårdag det har varit idag!
Men jag har ju jobbat - fast vi hade planeringsdag idag så det kändes inte så tungt iaf =)
Förmiddagen ägnades åt planering och då var vi tillsammans på Gimo vårdcentral som vi är filial till, och sedan åkte vi till Lövstabruk och åt lunch och hade guidad tur på herrgården och efter det ett historiskt kvinnospel i Smedsbostaden. Alltid kul att turista i sin närhet!
 
Vi började med en god lunch på värdshuset!
 
Herrgården
Upplands landskapsblomma Kungsängsliljan i ett vackert arrangemang - jag funderar på liknande med liljekonvaljer när säsongen kommer!!
En stor vedspis i det äldre köket - med "inbyggt" våffeljärn!
Många koppargrytor!
 
När dagen var slut och vi hade druckit eftermiddagskaffe vid Smedsbostaden så gick jag bort till trädgårdsmästeri't och kikade!
 
Det kliar rätt mycket i trädgårdsfingrarna och i helgen ska vårt växthus få mycket kärlek!!
Ida
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg