När kommunikationen inte når fram....

Måste "Mogna Maja" hjälpa till....
 

Vet inte hur många gånger jag sagt till maken att detta är "mitt" förråd för trädgårdssaker - alltså krattor, plastblomkrukor, amplar, jordpåsar m.m! Men alltid så smygs det in tomma hinkar från när han åker och matar vildsvinen, presenningar och allt annat han kan hitta på...
Så detta blev droppen som fick bägaren att rinna över och mogna Maja kryper fram!
 
Undrar hur lång tid det tar tills han märker något...
 
Ida
   

God morgon världen!

Nu är det ny vecka med nya tag =)
Jag och tjejerna började med mysfrukost och nu sitter de och målar fina alster vid bordet, vädret är fortfarande lite halvtaskigt så vi väntar en stund med cykelturen!
Ida

130929

Helgen har (som vanligt) rusat förbi alltför snabbt! Vi spenderade helgen hos svägerskan med familj i Norrtälje och åkte direkt efter att jag slutat jobba i fredags.
 Så helgen har bestått av lekande barn, karlar som servat bilar, rödtjut och godaste middagen på lääänge, shopping på stan och simskola för ena kusinen + att jag innan middagen igår tog en joggingtur in till Norrtälje, men den turen kan jag inte skryta med eftersom batteriet på telefonen lade av efter halva tiden, gick ut med 50% på batteriet men Runkeeper och Spotify ihop var en dålig kombo *morr* - så har det blivit efter den nya uppdateringen...
Båda familjer följde med och såg på simavslutningen idag, vi var lite tidiga dit så vi gick en promenad före - jag älskar lövträdsskogar och promenadstråk!
Som efterrätt till lunchen idag så gjorde svägerskan äppelpaj - mums!
Nu är nog joggingens effekt borta tror jag =) får försöka ta igen den missade blogilatesen imorgon och kanske en joggingtur med tjejerna på cykel om vädret tillåter! Imorgon är tjejerna lediga från skolan så vi får sovmorgon!!

Ida
Visa fler inlägg