Glad påsk

(google.se)
 
Skönt med påsklov och lite långledigt för min del ;) igår var sista dagen på mitt vikariat i Östervåla och jag börjar i Österbybruk den 2:a maj!
Såklart det kändes sorgligt att lämna jobbet igår, lämna ifrån sig nycklar och tömma skrivbordet.....
 
 
Denna fina blomma fick jag igår och den står hemma på köksbordet, för just nu är vi på Åland - vi har ju av förklarliga skäl inte hunnit åka hit på ett tag, så idag ska vi kika på hur långt svågern & svägerskan har kommit med sitt husbygge sedan fika hos dem i stan. Sen åker vi ut på landet och tittar på vår (!) tomt och hur vägen ser ut! Efter det ska vi äta påskmat och spendera natten på den andra svägerskans & svågerns stuga!
På söndag åker vi hem igen och på måndag ska vi fixa i villavagnen!
Glad påsk allihopa och
 
Ida

Lugna helgen

Har det varit, med många återblickar tillbaka på vad vi gjorde förra helgen!
Igår så var vi till badhuset och badade enligt barnens önskan, och där träffade vi även vår präst så jag passade på att tacka för senast ;)
 
Något jag även hunnit med i helgen var att plantera om pelargonerna!
Det här är en bild från förra året, den enda skillnaden är att det är snöfritt ute och att jag har samma gardiner kan vi ju bara bortse ifrån eller hur ;) Det är nog dags att öppna upp Jotexkatalogen när den kommer eller ta en tur till Ullared!
 
Idag har vi haft lite "förkalas" för Enya som fyller 6 år på tisdag, före det hann vi sitta på trappen med en kaffe och få lite sol på näsan och planera lite med villavagnen - ja nu börjar nästa projekt!!
Men nu är det snart dags för sängen, imorgon börjar min sista vecka på vikariatet i Våla!
Ida
 

Livet som gift

Ja så här snart en vecka efter så känns allt superbra ;)
 
Har förstås forfarande sagt "min sambo" istället för "min man" ett flertal gånger under veckan och sagt mitt flicknamn istället för mitt nya efternamn när jag svarat i telefonen på jobbet men det är väl övergående hoppas jag!
 
För att kort sammanfatta vår bröllopsdag så var den härlig, pirrigt, kärleksfullt, nervöst, roligt! Många känslor helt enkelt!  
 
Kommer att lägga in mera bilder på oss längre fram, har inte fått dom ännu av vår fotograf, men jag lägger istället in bilder på vår lokal som vi har kämpat ganska mycket med och det är väl oxå en anledning till varför uppdateringen på bloggen har varit låg de senaste månaderna- har ju inte velat försäga mig eller visa något i förväg!
 
 
Såhär såg lokalen ut för när vi var dit och tittade på den för första gången,
 
 
Här är foderbordet som vi tog bort, sammanlagt 25 ton!
 
Här står jag på ungefär samma ställe!
Detta är dagen innan när vi har börjat duka, blomdekorationer och chokalden är det som fattas.
 Honnörsbordet.
 
Mer bilder kommer framöver på allting!
 
Fru Wikstrand
 
Visa fler inlägg