A gift for me =)

Så kul att komma hem och ha detta väntande på mig!
 
Innehållandes ett par brudskor jag budade hem på Tradera!
 
Men det var en rejäl chansning och det visade sig att skorna var för små :/ men dagarna innan så googlade jag fram vart skorna kom ifrån och beställde ett par egna i samma storlek - så jag mailade dom på en gång nu ikväll och hoppas att de kan byta min beställning till ett par 39:or istället.... fortsättning följer =)
Men 38:orna för följa med in till stan när brudklänningen ska provas för uppfållning!
 
Ja annars så ser jag fram emot att det är fredag imorrn! Att på lördag få sova en timme till i alla fall... för kl 10.00 på lördag ska vi vara i stan för klänningsprovning, hämta ringarna, köpa matta till golvet i festlokalen och lite pysselköp på panduro. Tjejerna åker till mormor & Kjell imorgon kväll för det årliga "barnbarnsbadet" så de hämtar vi på lördag eftermiddag.... rätt skönt att fixa allt det där utan barnprat!
 
Nu dags för kvällsfika för tjejerna!
 
Ida
 

Det känns....

som om en liten sten har lättat, vigselringarna är inköpta eller rättare sagt beställda och kan hämtas torsdag
eller fredag - graverade och allt.
 
Fast det är ju inte dessa skönheter ni ser ovan, bilden är framgooglad ;)
 
Jag hade innan liiiite småångest för att vi var ute såpass sent och att vi skulle få lämna in ringarna senare efter vigseln för gravering - men det gick ju superfort så nu slipper jag oroa mig för det!!
 
Nu är snart lokalen klar, i helgen ska vi fixa mattan till golvet, sen är det klart - ja sen börjar allt jobb kring att få det mysigt!
 
Något som måste fixas är ju oxå ett festprogram och bordsplacering, fast det får jag fixa parallelt med allt det andra, osa datumet har ju inte passerat ännu...
 
Nu tillbaks till jobbet - dricker kaffet vid datan så jag hinner uppdatera någon gång ;)
 
Ida

Måndag

Jag har efter sju timmars stående stående på en stege och arbeta med händerna ovanför huvudet för att drapera taket i festlokalen insett att man kan få träningsvärk på framsidan av halsens muskler.....
Ny sorts värk som känns konstig!
 
Här får ni se en liten glimt ;)
 
Det slutgiltiga resultatet blev jättebra och vi är jättenöjda!
Nu är det kvar att fixa belysning och allt "lull-lull" = det roliga!!!
 
I fredags var jag, syrran & mamma in till stan för att se på brudklänning - och DEN hittades och handpenning är lagd. Nu ska ett par bra och sköna skor införskaffas!
Vigselring nästa projekt!
 
Ida
Visa fler inlägg