Luften gått ur...

Ikväll har det och blir inget vettigt gjort!
Luften gick liksom ur oss när vi kom hem efter Enyas operation, jag trodde inte att jag var så spänd som jag var men undermedvetet var jag nog det ändå....narkos är ju alltid ändå narkos och det skar lite i mamma♥ när jag lämnade henne i operationssalen då hon var sövd....
 
Hunden Soya följde med ändå in i op salen och hade såklart mössa och id-band!
 
I vanliga fall så tar operationen 10 minuter, men för Enya tog det 30 minuter för att hon hade så mycket vätska bakom trumhinnan som de fick ta bort innan de började osv... Men det var ju inget vi fick veta så vi satt på salen och väntade o väntade - och såklart oroligare blev man för att det hade hänt något!
Men så äntligen fick jag gå ned till en sovande liten tjej på uppvaket som sov vidare en liten stund som sedan ville upp på barnrummet för hon var hungrig och ville träffa Tony.
 
Men det var välbehövligt och jag hoppas att efterförloppet går smärtfritt!
Redan uppe på salen på avdelningen så hörde hon ljudet på tv'n bättre och det stora beviset fick vi när hon ikväll satt och tittade på tv och hade bara volymen på 9 istället för 18 + att när hon tittade på datorn så behövde vi inte ropa åt henne att sänka då vi stod vid köksbänken 10 m bort och hörde precis vad de sa på bolibompawebben - ikväll hörde vi inte ens att hon tittade!!!
UNDERBART!
 
Nu sängdags!
 
Ida