Femtio lakan

 
Ja det är vad jag har pysslat med de senaste kvällarna.... en balja kaffe och HayHouse radio på hög volym, så egentligen har det väl inte gått så stor nöd på mig ;)
Lakanen hör till festlokalen men hur vill jag inte avsöja här än såklart!!
Men vad jag kan säga att den har blivit precis som jag önskade och drömde om innan vi satte igång med detta enorma projekt, så att nu snart få vara där inne på själva dagen kommer att bli underbart!!
 
***********
Men under all planering och fixande så fick jag ett härligt avbrott =) för två veckor sedan!
 
Då jag hade en jätterolig dag med mina nära och kära!
 
Ida

Luften gått ur...

Ikväll har det och blir inget vettigt gjort!
Luften gick liksom ur oss när vi kom hem efter Enyas operation, jag trodde inte att jag var så spänd som jag var men undermedvetet var jag nog det ändå....narkos är ju alltid ändå narkos och det skar lite i mamma♥ när jag lämnade henne i operationssalen då hon var sövd....
 
Hunden Soya följde med ändå in i op salen och hade såklart mössa och id-band!
 
I vanliga fall så tar operationen 10 minuter, men för Enya tog det 30 minuter för att hon hade så mycket vätska bakom trumhinnan som de fick ta bort innan de började osv... Men det var ju inget vi fick veta så vi satt på salen och väntade o väntade - och såklart oroligare blev man för att det hade hänt något!
Men så äntligen fick jag gå ned till en sovande liten tjej på uppvaket som sov vidare en liten stund som sedan ville upp på barnrummet för hon var hungrig och ville träffa Tony.
 
Men det var välbehövligt och jag hoppas att efterförloppet går smärtfritt!
Redan uppe på salen på avdelningen så hörde hon ljudet på tv'n bättre och det stora beviset fick vi när hon ikväll satt och tittade på tv och hade bara volymen på 9 istället för 18 + att när hon tittade på datorn så behövde vi inte ropa åt henne att sänka då vi stod vid köksbänken 10 m bort och hörde precis vad de sa på bolibompawebben - ikväll hörde vi inte ens att hon tittade!!!
UNDERBART!
 
Nu sängdags!
 
Ida
 

Bling-bling för brudskålen!

Snygga glas eller hur ;) hade först inte tänkt köpa några andra glas till oss... men nu får man en till anledning till att dricka bubbel!!

Ja annars så springer dagarna iväg, har haft en ganska intensiv träningsperiod just nu. Men ska lugna mig liite med den snart...hinner inte med så mycket annat ;)

Imorgon ska vi till Ackis med Enya, hon ska få rör opererat in i öronen så att hon äntligen får en chans att få bort vätskan bakom trumhinnan. Stackars liten är så himla lomhörd att vi måste höja rösten så att hon ska höra.

Igår så stod jag vid bordet och säger till Novalie -"du får ta en annan frukt till skolan för kiwin är dålig" så vänder sig Enya som sitter vid datorn som är ungefär 5 meter bort. -"Va, är Siri dålig mamma"......  Det är ungefär som att ha tant Agda 90 år här hemma!
Hon fick andra operationstiden så vi ska vara där 8.45, ganska bra tid och inte så oförskämt tidigt - hade hon fått första tiden så var det 7.15 som gällde!

Så nu måste jag gå till sängs!!


Ida

 

Visa fler inlägg