Hej måndag =)

 
 
(Bild lånad ifrån Pinterest.com)
 
Morgonkaffets sista droppe intagen!
 
Nu börjar en ny vecka och på torsdag börjar jag mitt nya jobb! Men idag/nu ska jag ut och städa och röja i all bygg och rustningsröra i villavagnen!
 
Igår så var det syverkstad här hela dagen, gardiner och draperier syddes och hängdes upp, kaffet flödade och tjejerna sprang runt - Novalie var också iväg på kalas här i byn och kunde gå hem själv. Och mitt under den kreativa verkstaden kom kära maken hem efter sin grabbhelg på Åland med svågern och två grabbar till.
De förberedde lite inför gjutningen som vi ska göra under pingsthelgen - fullt upp överallt ;)
 
Längtar tills 17 maj då ekipaget ska transporteras över!!
 
Ida

Vårfint

Ja här på gatan händer det inte så mycket nytt....
*Arbetet med naglarna går sakta framåt - har väl bara 7,5 stycken kvar... ;)
*Har vårsopat bort gruset på gatan utanför.
*Varit till Ikea idag och köpt tyg till villavagnen som ska bli gardiner och draperier - får hjälp av mamma på söndag för jag är en katastrof när det gäller att sy :/
 
 
Joråsåatt - jag ser fram emot att börja jobba nästa vecka och få komma ut ibland folk!
 
Ida

Raspa eller fila ;)

Sitter och äter lite mellis innan jag och Enya ska åka in till Tierp för att göra massa ärenden....Måste ha en bra nagelfil så jag kan fila ned mina naglar! Igår var jag tvungen att fila/klippa/ta bort en som släppt längst upp så att man fastnar i allt! Så nu ser jag inte fullt så välvårdad ut om händerna.... kanske ska jag åka och låna en rasp av Kjell istället som han har när han verkar hovarna på hästarna ;)
 
Sex veckor senare...
 
Vill ju inte komma till nya jobbet och ha den här utväxten!
 
Ida
Visa fler inlägg