Längtan

 
Okej,  det verkar ju som vintern är på väg nu, och till helgen kommer kylan *hua*!
Men måste ju försöka se det positivt iaf, det blir ju trots allt ljusare och barnen har ju längtat.
 
Och längtat hade ju jag gjort till veckans Greys - men det va ju sändningsuppehåll denna vecka..... :( Vad ska jag hitta på då... det finns ju 1000 saker minst att göra.... motionen har jag klarat av idag iaf, gick 30 min innan frukost, och det ska jag göra imorrn med så en tidig läggning blir aldrig fel =)
 
Ida

Pepp pepp

Sitter och fyller i det sista på mammafitness.se sidan innan kursstart på lördag, dvs måttband har varit framme och förekorten har laddats upp, nu måste jag bara radera dom ur telefon oxå så inte barnen undrar vad jag håller på med ;)
Så nu blir det nya matvanor igen, kommer att följa programmet till punkt och pricka, nya inköp och nya rutiner (med undantag för helgen - dålig tajming... men va f*n!) och ser framemot träningsövningarna som kommer!
Jag var så hurtig att jag igår morse var uppe och gick på gåbandet 35 min innan frukost! Det var faktiskt skönt att få det motionen gjord för på kvällen kan det bli lite si och så...just nu är jag aptrött och kommer gå till sängs efter detta inlägg!!
 
 
Go´natt!
 
Ida

Rasande fart

 
Jisses vad helgerna och dagarna springer iväg..... känner att jag inte riktigt hänger med ibland! Mycket att planera och fundera över, ny kökskalender införskaffad för att underlätta planeringen- vi var till Valbo i helgen med siktet inställt på att köpa saker till bröllopslokalen, men vissa saker som jag vill ha fanns inte....
 
Men bröllopsmenyn är bestämd och ska provlagas till helgen!
 
Årets premiär med pepparkaka - ädelost eller brie & fikon/päron marmelad!
Gott!!
 
Ida
 
 
Visa fler inlägg